Deze pareltjes verschijnen in oktober op Disney+

Karen Luiken-02 oktober 2024 om 17:29

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in oktober zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

The Simpsons (seizoen 35) - 2 oktober

Deze langlopende animatiekomedie kijkt naar het epische gezin in het stadje Springfield in een ongenoemde Amerikaanse staat. Het hoofd van het gezin, Homer, is geen typische familieman. Hij werkt in een kerncentrale en doet zijn best om zijn gezin te leiden, maar ontdekt dat hij vaak door hen geleid wordt. De familie bestaat uit de blauwharige matriarch Marge, de onrust veroorzakende Bart, de hardwerkende dochter Lisa en baby Maggie. Onder de andere bewoners van Springfield bevinden zich de religieuze buurman, Ned Flanders, de familiedokter dr. Hibbert, Moe de barkeeper en politiecommissaris Clancy Wiggum.

La Máquina - 9 oktober

Na een destastreus verlies zit Esteban 'La Máquina' Osuna (Gael García Bernal) op een dieptepunt in zijn bokscarrière. Gelukkig is zijn manager en beste vriend Andy Lujan (Diego Luna) vastbesloten om hem weer aan de top te krijgen. Maar wanneer een duistere organisatie opduikt wordt de inzet van deze rematch leven of dood. Terwijl Esteban worstelt om een comeback te maken moet hij ook omgaan met zijn eigen demonen en moet hij zijn familie beschermen, waaronder zijn ex-vrouw Irasema (Eiza González), een journalist die op ramkoers ligt met de donkere kant van de bokswereld.

Tell Me Lies - 16 oktober

Het tweede seizoen van 'Tell Me Lies' begint wanneer Lucy Albright (Grace Van Patten) en Stephen DeMarco (Jackson White) terugkeren naar de universiteit. Nadat ze aan het begin van de zomer op dramatische wijze uit elkaar zijn gegaan praten ze niet meer met elkaar. Hoewel ze het nog steeds erg oneens zijn belanden ze toch in een nieuwe fase van hun verslavende dynamiek, die net zo irritant als onvermijdelijk is. Ondertussen breidt het verhaal zich verder uit naar de levens van Lucy en Stephens vriendengroep, omdat al hun levens op onverwachte manieren worden beïnvloed door de gebeurtenissen uit het eerste seizoen.

Nemesis - 16 oktober

'Nemesis' is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen. Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

Rivals - 18 oktober

'Rivals' speelt zich af in Engeland in 1986 en is een bewerking van Jilly Cooper's tweede boek in de Rutshire Chronicles. De serie volgt Rupert Campbell-Black, een beruchte rokkenjager en beroemde springruiter voordat hij zijn carrière inruilde voor de politiek. Samen met zijn nieuwe buurman Declan O'Hara probeert hij de gewetenloze televisiemagnaat Lord Tony Baddingham ten val te brengen door te bieden op diens onafhankelijke televisiezender in de Cotswolds.
Hun plannen worden echter verstoord door een bloeiende romance tussen de beruchte vrouwenverslinder Rupert en Declan's onschuldige dochter Taggie O'Hara; een liefdesdriehoek tussen Rupert, Tony en Tony's rechterhand, de briljante Amerikaanse producer Cameron Cook; en Declan's stormachtige relatie met zijn vrouw, de oogverblindende actrice Maud. Maakt ware liefde een kans in de meedogenloze televisiewereld, waar het iedere man en vrouw voor zich is?

Doctor Odyssey (seizoen 1) - 24 oktober

De spannende serie 'Doctor Odyssey' is gecreëerd door Ryan Murphy. Max (Joshua Jackson) is de nieuwe arts aan boord van een luxe cruiseschip, waar het personeel hard werkt en nog harder speelt. Het is alle hens aan dek terwijl Max en zijn klein maar indrukwekkend medisch team wanneer ze mijlenver uit de kust varen en worstelen met unieke medische noodgevallen en elkaar.

Road Diary: Bruce Springsteen And The E Street Band - 25 oktober

Bruce Springsteen and The E Street Band bieden de meest diepgaande kijk ooit op de creatie van hun legendarische live-optredens, met unieke beelden van hun repetities, speciale momenten achter de schermen, zeldzame archiefbeelden en we horen ook Springsteen zelf aan het woord.

En verder...

  • Solar Opposites Halloween Special ‘The Hunt For Brown October’ – 7 oktober
  • Mr. Crocket – 11 oktober
  • Grotesquerie – 23 oktober
  • Only Murders In The Building (seizoen 4) – 29 oktober
  • What We Do In The Shadows (seizoen 5) – 30 oktober
  • Agatha All Along (dubbele finale-aflevering) – 31 oktober

Boom wordt ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 07:58

Het doek is gevallen voor Boom in ‘The Masked Singer’. Het figuur kreeg helaas niet genoeg stemmen en moest zijn ware gezicht laten zien. Wie er vanonder de takken verscheen? VRT-journaalanker Wim De Vilder.

Het was een verrassing die niemand zag aankomen. Het publiek niet maar ook de speurders uit het programma niet. “Na 25 jaar op die journaalstoel wilde ik wel eens een klein uitstapje maken. Voor dit programma maak ik graag een uitzondering. Zo’n mooi programma”, aldus Wim, die niet zonder ervaring deelnam. “Ik heb als tiener veel gezongen in een koor. Mijn ouders zaten ook allebei in dat koor, hun vrienden en kinderen ook. Heel mijn jeugd heb ik dus veel horen zingen en wij zongen mee. Daarom heb ik ‘ja’ gezegd. Omdat het voor mij een opportuniteit was om dat zingen terug op te halen.”

Boom is alweer het derde figuur dat ontmaskerd wordt in ‘The Masked Singer’. Twee weken geleden was Mister Withlove aan de beurt, een week later moest De Mike het ontgelden.

Zwangere Guy dropt nieuwe single 'Overtreders'

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 13:49

Zwangere Guy blijft keihard gaan. Na een reeks uitverkochte shows, een festivalzomer vol grote podia en een rij platinum platen, is hij nu klaar om ook op het scherm te knallen. Later dit jaar komt namelijk 'PUTAIN', een 10-delige reeks, naar Streamz. En alsof dat nog niet genoeg is, dropt hij op 22 november de officiële soundtrack, die hij zelf heeft samengesteld.

De soundtrack belooft een mix te zijn van jong talent en bekende namen. Fans zullen binnenkort te weten komen wie er allemaal op staan, maar één ding is al zeker: de eerste track 'Overtreders' is nu al overal te streamen. Opgenomen met Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig en Chuki Beats, toont Zwangere Guy dat hij met "30 kilo minder" nog steeds vlijmscherp is.

Ontdek meer