Netflix deelt voorproefje van nieuwe film met Millie Bobby Brown

Karen Luiken-02 oktober 2024 om 13:35

Goede acteurs én een goed verhaal. Netflix komt binnenkort met ‘The Electric State’, een gloednieuwe film die het allebei bevat.

In ‘The Electric State’ spelen niemand minder dan Millie Bobby Brown en Chris Pratt de hoofdrollen. De film gaat over Michelle, een weesmeisje dat met een lieve maar mysterieuze robot en een excentrieke zwerver op zoek gaat naar haar jongere broertje. Het trio komt terecht in de Exlcusion Zone, een plek in de woestijn waar robots leven, en ontdekt daar meer over de verdwijning van Michelles broertje.

De rol van Michelle wordt gespeeld door Millie Bobby Brown. Chris Pratt kruipt in de huid van de zwerver. ‘The Electric State’ komt in 2025 naar Netflix.

Zwangere Guy dropt nieuwe single 'Overtreders'

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 13:49

Zwangere Guy blijft keihard gaan. Na een reeks uitverkochte shows, een festivalzomer vol grote podia en een rij platinum platen, is hij nu klaar om ook op het scherm te knallen. Later dit jaar komt namelijk 'PUTAIN', een 10-delige reeks, naar Streamz. En alsof dat nog niet genoeg is, dropt hij op 22 november de officiële soundtrack, die hij zelf heeft samengesteld.

De soundtrack belooft een mix te zijn van jong talent en bekende namen. Fans zullen binnenkort te weten komen wie er allemaal op staan, maar één ding is al zeker: de eerste track 'Overtreders' is nu al overal te streamen. Opgenomen met Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig en Chuki Beats, toont Zwangere Guy dat hij met "30 kilo minder" nog steeds vlijmscherp is.

Fan van horrorfilms? Dan wil je deze nieuwe Netfix-parel zien!

Karen Luiken-04 oktober 2024 om 13:12

De maand oktober staat zoals ieder jaar weer in het teken van Halloween. Netflix speelt daar op in door verschillende horrorfilms naar het digitale scherm te brengen. Eén daarvan: ‘Time Cut’, een pareltje waarvan nu een nieuwe trailer is verschenen.

‘Time Cut’ gaat over een tienermeisje dat terugreist naar het begin van de jaren 2000 om een wrede moordenaar te stoppen die haar zus vermoordt. Gaat dat zonder slag of stoot? Natuurlijk niet! Lucy, zoals het hoofdpersonage heet, zal tegen behoorlijk wat problemen aanlopen en komt daarbij zelf ook regelmatig in de problemen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Madison Bailey, die je kunt kennen uit ‘Outer Banks’. Andere rollen zijn weggelegd voor Antonia Gentry, Michael Shanks en Griffin Gluck.

‘Time Cut’ is vanaf 30 oktober te zien op Netflix. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer