Opnames 'Peaky Blinders'-film van start gegaan

Karen Luiken-01 oktober 2024 om 12:54

Netflix heeft leuk nieuws. De opnames van de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film zijn van start gegaan en hoe kun je dat beter vieren dan met gloednieuwe beelden?

Na zes succesvolle seizoenen van de ‘Peaky Blinders’-serie is er nu ook een film in de maak. Veel details zijn daar nog niet over bekend, maar we weten wel dat het hoofdpersonage (en dus acteur Cillian Murphy) een comeback maakt. In de film krijgen we te zien hoe het met hem gaat na de gebeurtenissen uit het zesde seizoen.

Naast Cillian Murphy maakt ook acteur Barry Keoghan zijn opwachting in de film. Verder zijn er rollen weggelegd voor Rebecca Ferguson en Tim Roth.

Het is nog niet bekend wanneer de ‘Peaky Blinders’-film uitkomt.

Boom wordt ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-05 oktober 2024 om 07:58

Het doek is gevallen voor Boom in ‘The Masked Singer’. Het figuur kreeg helaas niet genoeg stemmen en moest zijn ware gezicht laten zien. Wie er vanonder de takken verscheen? VRT-journaalanker Wim De Vilder.

Het was een verrassing die niemand zag aankomen. Het publiek niet maar ook de speurders uit het programma niet. “Na 25 jaar op die journaalstoel wilde ik wel eens een klein uitstapje maken. Voor dit programma maak ik graag een uitzondering. Zo’n mooi programma”, aldus Wim, die niet zonder ervaring deelnam. “Ik heb als tiener veel gezongen in een koor. Mijn ouders zaten ook allebei in dat koor, hun vrienden en kinderen ook. Heel mijn jeugd heb ik dus veel horen zingen en wij zongen mee. Daarom heb ik ‘ja’ gezegd. Omdat het voor mij een opportuniteit was om dat zingen terug op te halen.”

Boom is alweer het derde figuur dat ontmaskerd wordt in ‘The Masked Singer’. Twee weken geleden was Mister Withlove aan de beurt, een week later moest De Mike het ontgelden.

Zwangere Guy dropt nieuwe single 'Overtreders'

Chelsy Vanlerberghe-04 oktober 2024 om 13:49

Zwangere Guy blijft keihard gaan. Na een reeks uitverkochte shows, een festivalzomer vol grote podia en een rij platinum platen, is hij nu klaar om ook op het scherm te knallen. Later dit jaar komt namelijk 'PUTAIN', een 10-delige reeks, naar Streamz. En alsof dat nog niet genoeg is, dropt hij op 22 november de officiële soundtrack, die hij zelf heeft samengesteld.

De soundtrack belooft een mix te zijn van jong talent en bekende namen. Fans zullen binnenkort te weten komen wie er allemaal op staan, maar één ding is al zeker: de eerste track 'Overtreders' is nu al overal te streamen. Opgenomen met Faberyayo van De Jeugd Van Tegenwoordig en Chuki Beats, toont Zwangere Guy dat hij met "30 kilo minder" nog steeds vlijmscherp is.

Ontdek meer