'Dancing With The Stars' maakt comeback op televisie

Karen Luiken-01 oktober 2024 om 08:06

Het nieuws waar we al tijden op wachten, is eindelijk hier. VTM heeft aangekondigd dat de langverwacht comeback van ‘Dancing With The Stars’ er eindelijk aan komt. Vanaf 2025 is het programma weer te zien op de buis.

Van een sexy chachacha of pittige passo doble tot funky freestyle, stoere hiphop of een beladen moderne dans: bekende gezichten wagen zich in ‘Dancing With The Stars’ samen met hun professionele danspartner aan de strafste choreografieën.

Het programma ging in 2006, inmiddels alweer achttien jaar geleden, van start en kreeg in de jaren die volgden nog vier andere seizoenen. Daarna viel het even stil, maar nu keert de danswedstrijd dus weer terug. Wie de show zal presenteren, welke experts in de jury zetelen en welke bekende gezichten hun dansschoenen aantrekken, wordt later bekendgemaakt.

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Realityfans opgelet: 'Dames in de Dop' wordt je nieuwe verslaving

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:43

Leuk nieuws voor fans van realityshows. Prime Video brengt binnenkort ‘Dames in de Dop’ naar het digitale scherm, een serie die jaren geleden al in Nederland te zien was en nu een comeback maakt.

‘Dames in de Dop’ keert terug in een nieuw jasje. Inclusief een nieuwe presentator en – uiteraard – nieuwe deelnemers. Robbert Rodenberg gaat de boel presenteren. De cast bestaat uit Anna Tschur, Cassidy Vermeulen, Emmely Hartjesveld, Fabienne van den Bogaart, Jennifer Casongo, Michelle van Dalen, Rachel Scheffer, Ramona Adema en Shani van Hoey.

In ’Dames in de Dop’ worden de negen kandidaten onderworpen aan een cursus in een poging hun sociale vaardigheden aan te scherpen. Onder leiding van twee experts en een reeks inspirerende gastdocenten krijgen ze lessen in publiek voorkomen, sociale omgangsvormen, etiquette en diplomatiek. De vrouwen kiezen ervoor om een nieuwe versie van zichzelf te worden, waardoor hun zelfvertrouwen zal groeien en de overhand krijgt op vroegere gewoontes. De dames moeten hun maskers afzetten en zich overgeven om te veranderen en daarmee de finale te bereiken. Welke dame slaagt erin om aan het einde van de serie de beste speech te geven en het landhuis te verlaten als een echte Lady of the Academy?

Een releasedatum is er nog niet; die wordt later bekendgemaakt.

Ontdek meer