K3-zangeres Marthe wordt mama

Karen Luiken-25 september 2024 om 07:38

De K3-familie wordt uitgebreid met een nieuw lid. Marthe De Pillecyn is zwanger van haar eerste kindje.

De kleine spruit van Marthe en haar vriend Sinerjey wordt begin volgend jaar verwacht. De komende tijd blijft Marthe nog gewoon optreden. Ook de opnames van de film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’, die momenteel plaatsvinden in Malta, worden gewoon afgerond.

Voor een groot deel van de nieuwe K3-tour ‘Zeesterren’ wordt Marthe volgens Studio 100 vervangen door iemand anders. Het is nog niet bekend wie haar plekje op gaat vangen.

Het is nog niet bekend of Marthe en Sinerjey een jongen of meisje krijgen. Ook over de uitgerekende datum wordt niets gezegd.

Nieuwe beelden van Ariana Grande in 'Wicked'-film gedeeld

Karen Luiken-25 september 2024 om 10:41

Ariana Grande maakt binnenkort haar opwachting als Glinda Upland in de langverwachte musicalfilm ‘Wicked’. Met nieuwe beelden krijgen we alvast een voorproefje van hoe dat eruit zal zien.

‘Wicked’ gaat over Elphaba, een jonge vrouw die verkeerd begrepen wordt vanwege haar ongebruikelijke groene huidskleur, en over Glinda, een populaire jonge vrouw, die verguld is door voorrechten en ambitie. Terwijl de een haar ware kracht moet ontdekken, gaat de ander op zoek naar haar ware hart. De twee ontmoeten elkaar als studenten aan de Shiz Universiteit in het Land van Oz en smeden een onwaarschijnlijke maar diepe vriendschap.

Na een ontmoeting met The Wonderful Wizard of Oz bereikt hun vriendschap een kruispunt en nemen hun levens compleet verschillende paden. Glinda’s verlangen naar populariteit zorgt ervoor dat ze wordt verleid door macht, terwijl Elphaba’s vastberadenheid om trouw aan zichzelf en aan de mensen om haar heen te blijven, onverwachte en schokkende gevolgen zal hebben voor haar toekomst.

Ariana Grande kruipt in de huid van Glinda en de rol van Elphaba wordt gespeeld door Cynthia Erivo. Andere rollen zijn weggelegd voor Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James en Keala Settle.

De film is vanaf 22 november te zien op het witte doek.

Streamz deelt trailer van nieuwe docureeks over Megan Desaever

Karen Luiken-25 september 2024 om 10:31

Megan Desaever is één van de meest besproken ‘Temptation Island’-deelnemers van de Belgische geschiedenis. Ze groeide van een girl next door uit tot een bekend gezicht en maakte van alles mee. In de nieuwe Streamz-docureeks ‘Megan, een bewogen jaar’ geeft ze fans een exclusief kijkje in haar drukke leventje.

‘Door haar amoureuze escapades met glamourboys, haar door Only Fans overvolle bankrekening en een ‘perfect’ luxeleven op de socials werd Megan al snel één van de meest besproken realitysterren van de lage landen’, zo klinkt het in een beschrijving van Streamz. ‘In ‘Megan, een bewogen jaar’ zien we hoe de influencer pendelt tussen Oostende en Dubai en dealt met haar succes en de tegenvallers op amoureus, financieel en familiaal vlak.’

Megan zal het in de reeks onder meer hebben over haar vriendje Oliver, waar ze deze zomer een relatie mee kreeg en met wie ze inmiddels verloofd is. “Hij is supercharmant, heeft zes of zeven bedrijven. Hij kan gewoon alles”, aldus de blondine in onderstaande trailer.

‘Megan, een bewogen jaar’ is vanaf 24 oktober te zien.

Ontdek meer