Voor diehard fans: IKEA lanceert kledingcollectie

Karen Luiken-25 september 2024 om 05:55

Wie aan meubels denkt, denkt aan IKEA en andersom. De winkel staat bekend om het uitgebreide aanbod aan huishoudelijke producten, maar wist je dat het bedrijf tegenwoordig veel meer dan dat brengt? Binnenkort komt er zelfs een heuse IKEA-kledingcollectie!

Jep, dat hoor je goed. Je kunt er over een week bijlopen als een lopend reclamebord voor IKEA. De winkel komt met een complete streetwear collectie voor de allergrootste diehard fans.

De lijn draagt de naam ‘Aurtiende’, wat Zweeds is voor ‘Oorsprong’. “Aurtiende viert de kracht van authenticiteit en zelfexpressie, en moedigt iedereen aan om zichzelf te zijn”, aldus IKEA in een persbericht. “Deze IKEA fancollectie nodigt je uit om je persoonlijkheid te laten zien, ongeacht wie je bent of hoe je leeft.”

De collectie bestaat uit allerlei verschillende items: van hoodies tot shirts en van draagtassen tot vissershoedjes, allemaal voorzien van het iconische IKEA-logo. De prijskaartjes variëren van 1 tot 30 euro.

De kledingstukken zijn vanaf 1 oktober in beperkte oplage verkrijgbaar via www.ikea.be.

Levi's slaat handen ineen met Beyoncé

Karen Luiken-01 oktober 2024 om 12:35

Levi’s en Beyoncé hebben de handen ineengeslagen voor een nieuw project. Het kledingmerk en de zangeres lanceren samen de wereldwijde campagne ‘REIIMAGINE’.

De campagne geeft een moderne draai aan enkele van de meest iconische advertenties van Levi’s. "Ik ben vereerd om met Levi's samen te werken om de essentie van Amerikaanse iconografie te creëren”, zegt Beyoncé. “Denim op denim werd vaak door een mannelijke lens bekeken, dus deze vernieuwende campagne, die het iconische vrouwelijke perspectief viert, is belangrijk voor mij. Ik kijk ernaar uit om innovatieve manieren te verkennen waarop onze visies op elkaar aansluiten in het versterken van vrouwen en het eren van hun kracht."

De campagne is op allerlei verschillende manieren te bewonderen. Je kunt het voorbij zien komen op de televisie, outdoor, digitaal, social media en print.

HEMA komt met tompouce-schoenen

Karen Luiken-24 september 2024 om 15:39

Je kunt het zo gek niet bedenken of HEMA heeft er een tompouce-variant op. Popcorn, bier, zelfs een vibrator. En binnenkort komt daar nog een speciaal product bij: tompouce-schoenen.

HEMA heeft voor het schoeisel de handen ineen geslagen met TikTokker Sebastiaan. Hij ontwierp twee paar sneakers, waarvan één in tompouce-stijl en één in de kleuren van een rookworst, net als de tompouce een legendarisch product van de HEMA.

Wie interesse heeft in de sneakers, moet geluk hebben. De schoenen zijn niet te koop, maar kunnen alleen gewonnen worden door mee te doen aan een winactie op social media.

“Deze unieke sneakers wil je niet laten lopen”, aldus HEMA op Instagram. “In totaal geven we 5 paar van deze sneakers weg aan échte HEMA fans.” Wat je hiervoor moet doen? Liken, commenten en delen! Zo simpel is het.

Ontdek meer