Carly Rae Jepsen gaat trouwen

Karen Luiken-24 september 2024 om 10:11

Heuglijk nieuws voor Carly Rae Jepsen. De 38-jarige ‘Call Me Maybe’-zangeres gaat trouwen. Ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Cole Marsden Greif-Neill, beter bekend als Cole M.G.N.

Carly maakt het nieuws bekend met een reeks foto’s op Instagram. Daar is ze samen met haar grote lover te zien terwijl ze vol trots haar kersverse verlovingsring showt. “Heel erg verloofd”, schrijft ze erbij.

Zangeres Carly en muziekproducer Cole zijn door het management van Carly aan elkaar gekoppeld. Wat begon met een werkrelatie groeide in 2023 uit tot meer toen de lovebirds samen aan een album van Carly werkten.

Netflix komt met 'Sweet Bobby' over bizar catfish verhaal

Chelsy Vanlerberghe-24 september 2024 om 11:07

Netflix heeft de eerste beelden van 'Sweet Bobby' gedropt. Deze documentaire, van de makers van 'The Tinder Swindler', duikt in een van de meest bizarre catfish-verhalen ooit. De film is gebaseerd op de gelijknamige, populaire podcast.

Het verhaal volgt Kirat Assi, die tien jaar (!) werd misleid door iemand die zich voordeed als haar 'liefde van haar leven'. En we hebben het hier niet over één leugen: er waren meer dan 60 verzonnen personages betrokken.

Eén vriendschapsverzoek verandert haar leven voor altijd. Kirat leert 'Bobby' kennen via Facebook en denkt dat ze haar soulmate heeft gevonden. Maar na jaren van rare excuses om elkaar niet te zien, begint ze te twijfelen en gaat ze op onderzoek uit. Wat volgt, is een verhaal over manipulatie en bedrog dat je niet wil missen.

De documentaire is vanaf 16 oktober te zien op Netflix.

ZIEN: Twijfels bij Bram in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-24 september 2024 om 10:54

In het VTM-programma 'Kotmadam Sarafian' neemt actrice Barbara Sarafian een academiejaar lang studenten onder haar vleugels, maar in de aflevering van vorige week was te zien dat student Bram zich toch niet 100% thuis voelt. En dat is ook Barbara niet ontgaan.

Ligt het aan zijn late binnenkomst, een week nadat de anderen er al waren? Of botsen de karakters simpelweg? Na enkele maanden van gezelligheid zonder Bram, slaat Barbara alarm. Ze besluit met hem in gesprek te gaan om de kern van het probleem te achterhalen.

“Ik zie dat jij hier niet gelukkig bent, dus ik wil luisteren naar de oorzaken ervan”, vertelt Barbara. “Het is nog 6 maanden hé, dus mijn vraag is: wil je eruit of niet?”

'Kotmadam Sarafian' is elke dinsdag om 20u40 te zien op VTM.

Ontdek meer