Dit is wat je te wachten staat op Student Welcome Kortrijk

Chelsy Vanlerberghe-24 september 2024 om 09:00

Op 3 oktober verandert het Nelson Mandelaplein in Kortrijk opnieuw in dé place to be voor alle studenten. Ben je klaar om het academiejaar écht goed in te zetten? Denk: beats, sfeer en al je vrienden samen op één plek. Klaar om te feesten alsof er geen deadlines bestaan? Dit is wat je moet weten!

Vanaf 20u barst het los met een line-up die je gegarandeerd op de dansvloer houdt. Heb je nog geen moves geoefend? No stress, de beats van DJ contest winaar Mielski, The Bridge en Impact Mat doen al het werk. Daarna zorgen Skumic, Manuals B2B Meaghan en Used ervoor dat je geen seconde stil kunt staan. Van 2u00 tot 3u00 sluit Tola OG het plein af met een knaller van formaat.

Naast genieten van de beste muziek, kan je ook chillen in het sponsordorp. Score wat gratis goodies, check nieuwe producten en proef hier en daar wat lekkers. Effe opladen voor de volgende danssessie? Perfect.

De inkom is maar 1 euro. Jawel, voor amper een euro heb je een hele avond plezier (en waarschijnlijk de volgende ochtend een dikke kater). Wie zegt daar nu nee tegen? Wij alvast niet! TAGMAG zal ook van de partij zijn. See you there!

Deze voedingsmiddelen zijn jouw hangover cure!

Chelsy Vanlerberghe-27 september 2024 om 16:01

Te veel gedronken gisteravond? Die kater is de ergste! Misselijkheid, droge mond en hangxiety kan je echt naar beneden halen. Iedereen die ooit een kater heeft gehad, heeft sowieso al gegoogeld hoe je er snel vanaf komt. De grote boosdoener? Uitdroging! Dus hoewel de schade al is aangericht, zijn er gelukkig een paar voedingsmiddelen die je kunnen helpen om je snel weer beter te voelen.

1. Elektrolyten

Hydratatie is key! Gooi wat elektrolyten in je water om je lichaam een boost te geven. Je kan zakjes elektrolyten kopen in de supermarkt. Daarnaast zit het ook in dranken als Aquarius. Pedialyte is ook je vriend, want het zit boordevol mineralen die je nodig hebt na een nachtje feesten. Dit helpt je sneller weer op de been!

2. Hydraterende vruchten

Fruit is niet alleen lekker, maar ook super hydraterend. Watermeloen en sinaasappels zijn je beste buddies. Ze zijn vol water en vitamine C, waardoor je je weer snel beter voelt. Plus, ze geven je bloedsuikerspiegel een flinke opkikker!

3. Bottenbouillon

Bottenbouillon klinkt misschien niet als iets waar je zin in hebt, maar het helpt! Het is laag in natrium en zit vol collageen en voedingsstoffen. Een kom warme bouillon is perfect om je weer op te warmen en te hydrateren. Ideaal als je je weer tot leven wilt brengen!

4. Zalm

Zalm is de MVP na een feestje. Het zit bomvol B-vitamines die je helpen herstellen en je energie een boost geven. Daarnaast zijn omega-3 vetten in zalm super voor je lichaam en kunnen ze ontstekingen verminderen. Lekker én gezond!

5. Eenvoudige voeding

Als je maag tegenstribbelt, ga dan voor simpele en makkelijke voeding. Rijst en toast zijn altijd een goede keuze. Bananen zijn ook perfect: ze zijn rijk aan kalium en helpen je lichaam weer in balans te komen. Ze zijn zacht voor je maag en helpen je om je beter te voelen.

Zo scoor JIJ een exclusieve uitnodiging voor de Poliakov Secret Party

Chelsy Vanlerberghe-27 september 2024 om 14:36

Zin in het meest exclusieve feestje van dit academiejaar? Poliakov Vodka en TAGMAG organiseren een Poliakov Secret Party die je absoluut niet wil missen. Denk: een geheime locatie, heerlijke Poliakov Vodka, de beste dj’s en tal van verrassingen die de avond alleen maar legendarischer maken.

En guess what, jij kan erbij zijn! Het enige wat je hoeft te doen is 4 korte vragen beantwoorden via deze link of scan de QR-code in de afbeelding hieronder. Simpeler wordt het niet, toch?

Beantwoord snel de vragen en wie weet sta jij binnenkort op de exclusieve guestlist voor de Poliakov Secret Party in Gent of Leuven. Dit is er eentje waar je later nog lang over zal praten! See you there?

ALCOHOLMISBRUIK SCHAADT DE GEZONDHEID.

Ontdek meer