'Heartstopper' lanceert officiële trailer van derde seizoen

Nico De Greef-22 september 2024 om 07:49

Het langverwachte derde seizoen van de populaire LGBTQ+-serie 'Heartstopper' heeft eindelijk een officiële trailer gekregen. Het nieuwe seizoen belooft een emotionele rush te worden naar de grote finale die op 3 oktober op Netflix te vinden is.

Over anderhalve week kunnen fans wederom in de levens van Nick, Charlie en diens vrienden duiken met maar liefst acht nieuwe afleveringen. Daarmee komt helaas ook een einde aan hun avontuur (Netflix bevestigde eerder dat de reeks uit drie seizoenen ging bestaan, nvdr).

En dat zal ook te merken zijn in de reeks. Nick, Charlie en hun vrienden zijn inmiddels al wat gegroeid en beginnen nu aan hun laatste jaar aan de middelbare school. Een schooljaar dat zowel vreugde als nieuwe uitdagingen met zich mee zal brengen, aldus bedenker Alice Oseman die verder aangeeft dat we een volwassener serie mogen verwachten als Heartstopper terugkeert.

"In het eerste seizoen voelen ze zich als kinderen, maar nu zijn ze absoluut tieners", zegt ze in een interview met Tudum. "De acteurs zijn ook een stuk ouder, dus ik denk dat dat de reeks ook automatisch volwassener maakt. Dit seizoen doen we iets dat heel anders zal aanvoelen. Kijkers zullen verrast zijn en ik kan niet wachten om de reacties te zien."

De schrijfster verwijst daarmee naar de diepere emotionele verhaallijnen en intimiteit die in het nieuwe seizoen aan bod zullen komen. Zo zal er nog meer aandacht besteed worden aan de eetstoornis en mentale gezondheid van Charlie en ook zullen verschillende personages hun sekslevens beginnen verkennen.

Bekijk de officiële trailer van Hearstopper seizoen 3:

Zien we Jennifer Aniston ooit terug in nieuwe sitcom?

Karen Luiken-22 september 2024 om 12:57

Zien we Jennifer Aniston ooit nog terug in een sitcom? Reken daar maar niet op. De 55-jarige actrice zegt in de podcast SmartLess dat geen één serie zal kunnen tippen aan ‘Friends’, de reeks waar ze jarenlang in te zien was en die haar in één klap wereldberoemd maakte.

Op de vraag of Jennifer ooit nog een andere sitcom zou maken, antwoordt Jennifer luid en duidelijk. “Als ik zou weten dat het dezelfde ervaring zou worden als die ik met deze mensen heb gehad, dan wel. Maar ik betwijfel of dat ooit zal gebeuren”, zegt de actrice, refererend naar ‘Friends’.

Het maken van de reeks, die van 1994 tot 2004 liep, is van alle klussen die Jennifer in haar acteercarrière heeft gehad, haar grootste favoriet. En dat heeft onder meer te maken met het schema van de opnames dat ze destijds had. “Het was het beste schema ter wereld.”

Geen nieuw seizoen voor 'Pretty Little Liars'-reboot

Karen Luiken-22 september 2024 om 11:11

Er komt een officieel einde aan het ‘Pretty Little Liars’-tijdperk. Na zeven seizoenen van de originele serie en twee seizoenen van de reboot ‘Original Sin’ wordt de stekker eruit getrokken. Dat meldt The Wrap.

Streamingsdienst Max heeft laten weten dat er geen derde seizoen komt van ‘Pretty Little Liars: Orginal Sin’. “Hoewel Max niet doorgaat met een derde seizoen zijn we onze medemakers en het team van Warner Bros. Television heel dankbaar voor het opnieuw introduceren van deze nieuwe iteratie van leugenaars die samenwerken om de nieuwste griezelige schurk te bestrijden die Millwood angst aanjaagt”, aldus Max in een verklaring. “Hun unieke en moderne creatieve visie, gecombineerd met het immense talent van onze cast en crew, gaf de serie een leuk en horrorrijk gezichtspunt dat eer betoonde aan de oorspronkelijke Rosewood-roots.”

Het eerste seizoen van de reboot ‘Original Sin’ verscheen in 2022, vijf jaar na het verschijnen van het laatste seizoen van de originele ‘Pretty Little Liars’-serie.

Ontdek meer