Nieuwe Netflix-special over Ellen DeGeneres heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-21 september 2024 om 10:56

Ellen DeGeneres keert binnenkort terug naar het digitale scherm. De voormalige talkshowhost heeft samen met Netflix een special genaamd ‘For Your Approval’ gemaakt, waarvan nu een nieuwe trailer is verschenen.

In de comedyspecial geeft Ellen een exclusief inkijkje in haar persoonlijke leven en onthult ze wat ze heeft gedaan sinds ze naar eigen zeggen ‘uit de showbusiness’ werd getrapt. Ook zal ze het uitgebreid hebben over de werksfeer bij ‘The Ellen DeGeneres’, waar in de afgelopen in veelvoud over is gesproken.

‘For Your Approval’ is niet de eerste comedyspecial die Ellen maakt, maar het zal wel haar laatste zijn. De show is vanaf 24 september op Netflix te zien.

Zien we Jennifer Aniston ooit terug in nieuwe sitcom?

Karen Luiken-22 september 2024 om 12:57

Zien we Jennifer Aniston ooit nog terug in een sitcom? Reken daar maar niet op. De 55-jarige actrice zegt in de podcast SmartLess dat geen één serie zal kunnen tippen aan ‘Friends’, de reeks waar ze jarenlang in te zien was en die haar in één klap wereldberoemd maakte.

Op de vraag of Jennifer ooit nog een andere sitcom zou maken, antwoordt Jennifer luid en duidelijk. “Als ik zou weten dat het dezelfde ervaring zou worden als die ik met deze mensen heb gehad, dan wel. Maar ik betwijfel of dat ooit zal gebeuren”, zegt de actrice, refererend naar ‘Friends’.

Het maken van de reeks, die van 1994 tot 2004 liep, is van alle klussen die Jennifer in haar acteercarrière heeft gehad, haar grootste favoriet. En dat heeft onder meer te maken met het schema van de opnames dat ze destijds had. “Het was het beste schema ter wereld.”

Yvonne Coldeweijer geeft update over vriend na verlamming

Karen Luiken-22 september 2024 om 12:52

Het gaat een stuk beter met Max Vieleers, de vriend van Yvonne Coldeweijer. Hij raakte onlangs plotseling verlamd aan een groot deel van zijn lichaam.

Max ligt al een paar weken in het ziekenhuis, maar mocht dit weekend een nachtje bij zijn familie slapen. “Omdat de onderzoeken maandag pas weer verdergaan en het goed gaat met Max, mag hij vanavond thuis slapen”, aldus Yvonne op Instagram. “Dat betekent veel knuffelen met z’n drietjes en lekker samen eten.”

Max, die samen met Yvonne een kindje heeft, werd begin deze maand naar het ziekenhuis gebracht nadat zijn lichaam plotseling verlamd raakte vanaf zijn borst tot zijn tenen. Na onderzoek bleek een ontsteking aan zijn ruggenmerg daar de oorzaak van te zijn. Inmiddels is hij druk bezig met zijn herstel.

Ontdek meer