Sabrina Carpenter krijgt eigen kerstspecial op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 16:22

Ho ho ho! That's that me, mistletoe! Zet 6 december in je agenda, want Netflix komt met een gloednieuwe kerstspecial: 'A Nonsense Christmas met Sabrina Carpenter.'

De streaminggigant kondigde de special aan met de woorden: "This is really gonna jingle your bells"

Wat kun je verwachten? Popster Sabrina Carpenter zingt nummers van haar kerst-EP 'Fruitcake' en brengt enkele andere kerstklassiekers met een eigen twist. De show zit boordevol muzikale gasten, grappige cameo's en verrassende duetten. Of de Kerstman ook van de partij is, is nog een geheim, maar één ding is zeker: Sabrina is de shining star.

“De feestdagen zijn altijd speciaal voor mij. Ik kan niet wachten om mijn eigen draai te geven aan een kerstspecial, met muziek en comedy die helemaal mijn stijl zijn", aldus de popster.

K3-zangeres Marthe wordt mama

Karen Luiken-25 september 2024 om 07:38

De K3-familie wordt uitgebreid met een nieuw lid. Marthe De Pillecyn is zwanger van haar eerste kindje.

De kleine spruit van Marthe en haar vriend Sinerjey wordt begin volgend jaar verwacht. De komende tijd blijft Marthe nog gewoon optreden. Ook de opnames van de film ‘K3 en het lied van de zeemeermin’, die momenteel plaatsvinden in Malta, worden gewoon afgerond.

Voor een groot deel van de nieuwe K3-tour ‘Zeesterren’ wordt Marthe volgens Studio 100 vervangen door iemand anders. Het is nog niet bekend wie haar plekje op gaat vangen.

Netflix komt met 'Sweet Bobby' over bizar catfish verhaal

Chelsy Vanlerberghe-24 september 2024 om 11:07

Netflix heeft de eerste beelden van 'Sweet Bobby' gedropt. Deze documentaire, van de makers van 'The Tinder Swindler', duikt in een van de meest bizarre catfish-verhalen ooit. De film is gebaseerd op de gelijknamige, populaire podcast.

Het verhaal volgt Kirat Assi, die tien jaar (!) werd misleid door iemand die zich voordeed als haar 'liefde van haar leven'. En we hebben het hier niet over één leugen: er waren meer dan 60 verzonnen personages betrokken.

Eén vriendschapsverzoek verandert haar leven voor altijd. Kirat leert 'Bobby' kennen via Facebook en denkt dat ze haar soulmate heeft gevonden. Maar na jaren van rare excuses om elkaar niet te zien, begint ze te twijfelen en gaat ze op onderzoek uit. Wat volgt, is een verhaal over manipulatie en bedrog dat je niet wil missen.

De documentaire is vanaf 16 oktober te zien op Netflix.

Ontdek meer