Dit is de line-up van de Peterman stage hosted by TAGMAG op Student Kick-Off 2024

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 12:58

Op woensdag 25 september is het weer zover: het Sint-Pietersplein in Gent verandert in een mega studentenfeest tijdens de jaarlijkse Student Kick-Off! Dit evenement, dat elk jaar meer dan 30.000 studenten verwelkomt, is dé manier om het academiejaar te beginnen. En ook dit jaar heeft TAGMAG de eer om de Peterman stage te hosten en we beloven plechtig om Gent op zijn grondvesten te doen daveren. Check de line-up hieronder!

Student Kick-Off is een jaarlijks terugkerend evenement dat elke keer op de eerste woensdag van het academiejaar wordt gevierd op het Sint-Pietersplein in Gent. Het is het grootste studentenevenement in België, georganiseerd voor en door studenten.

Vanaf 11u45 gaan de deuren open. Voor slechts 1 euro kunnen studenten een bandje scoren bij de ingang, en alle opbrengsten gaan naar goede doelen die het welzijn van studenten ondersteunen. Dus niet alleen feesten, maar ook een goed doel steunen. Win-win!

In de Student Village en Partner Village vind je een berg infostandjes en activiteiten, ideaal om je nieuwe studentenleven een kickstart te geven. Verspreid over twee stages brengen verschillende artiesten je volledig in de mood. De main stage heeft een indrukwekkende line-up met optredens van onder andere Bart Peeters, De Bromeo's en Pommelien Thijs.

De Peterman stage hosted by TAGMAG bevindt zich dit jaar op het Sint-Amandsplein. Vanaf 15u barst het feest los met sets van onder andere Denoo x Whosalp x Boey, Senator, Exception, Sven & Clé, Hide N Seek, Manz, Karakals en Idle Days. Om 23u zorgt Paranoid voor een afsluiter van formaat!

Deze voedingsmiddelen zijn jouw hangover cure!

Chelsy Vanlerberghe-27 september 2024 om 16:01

Te veel gedronken gisteravond? Die kater is de ergste! Misselijkheid, droge mond en hangxiety kan je echt naar beneden halen. Iedereen die ooit een kater heeft gehad, heeft sowieso al gegoogeld hoe je er snel vanaf komt. De grote boosdoener? Uitdroging! Dus hoewel de schade al is aangericht, zijn er gelukkig een paar voedingsmiddelen die je kunnen helpen om je snel weer beter te voelen.

1. Elektrolyten

Hydratatie is key! Gooi wat elektrolyten in je water om je lichaam een boost te geven. Je kan zakjes elektrolyten kopen in de supermarkt. Daarnaast zit het ook in dranken als Aquarius. Pedialyte is ook je vriend, want het zit boordevol mineralen die je nodig hebt na een nachtje feesten. Dit helpt je sneller weer op de been!

2. Hydraterende vruchten

Fruit is niet alleen lekker, maar ook super hydraterend. Watermeloen en sinaasappels zijn je beste buddies. Ze zijn vol water en vitamine C, waardoor je je weer snel beter voelt. Plus, ze geven je bloedsuikerspiegel een flinke opkikker!

3. Bottenbouillon

Bottenbouillon klinkt misschien niet als iets waar je zin in hebt, maar het helpt! Het is laag in natrium en zit vol collageen en voedingsstoffen. Een kom warme bouillon is perfect om je weer op te warmen en te hydrateren. Ideaal als je je weer tot leven wilt brengen!

4. Zalm

Zalm is de MVP na een feestje. Het zit bomvol B-vitamines die je helpen herstellen en je energie een boost geven. Daarnaast zijn omega-3 vetten in zalm super voor je lichaam en kunnen ze ontstekingen verminderen. Lekker én gezond!

5. Eenvoudige voeding

Als je maag tegenstribbelt, ga dan voor simpele en makkelijke voeding. Rijst en toast zijn altijd een goede keuze. Bananen zijn ook perfect: ze zijn rijk aan kalium en helpen je lichaam weer in balans te komen. Ze zijn zacht voor je maag en helpen je om je beter te voelen.

Opnames tweede seizoen 'Avatar: The Last Airbender' van start gegaan

Karen Luiken-27 september 2024 om 15:27

Ready, take, action! Netflix heeft een leuke update gedeeld over van ‘Avatar: The Last AIrbender’. De opnames van het tweede seizoen zijn van start gegaan.

“De cast heeft zich verzameld voor het tweede seizoen”, schrijft Netflix bij een foto van de acteurs uit de serie op social media.

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar en is gebaseerd op het eerste hoofdstuk ‘Boek 1: Water’ van de originele Nickelodeon-serie. Het tweede seizoen, dat gebaseerd is op ‘Boek 2: Aarde’, heeft nog geen releasedatum. Het derde seizoen is ook al aangekondigd en is gebaseerd op ‘Boek 3: Vuur’.

Ontdek meer