Dit is waarom Lady Gaga nooit ontkende een man te zijn

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 11:40

Al jaren doen de geruchten de ronde dat Lady Gaga eigenlijk een man zou zijn, maar de zangeres schonk er nooit aandacht aan. Waarom? Ze wilde niet dat haar fans zouden denken dat trans zijn iets is om je voor te schamen. Dat vertelde ze onlangs in de Netflix-serie 'What's Next? The Future With Bill Gates.'

In 2011 sloot ze het onderwerp meteen af tijdens een CNN-interview: “Waarom zou ik mijn tijd verspillen aan een persbericht over of ik wel of geen penis heb? Mijn fans geven er niks om, en ik ook niet.”

"Toen ik begin twintig was, ging er een gerucht dat ik een man was," vertelt Gaga aan Bill Gates, in de tweede aflevering van zijn Netflix-show. "Ik reisde de wereld rond voor tours en promoties, en bijna elk interview vroegen ze: ‘Er zijn geruchten dat je een man bent. Wat heb je daarop te zeggen?’” Ze vat het samen: “Ik ben gewend dat er leugens over mij verspreid worden sinds ik 20 was. Ik ben een performer. Ik vind het eigenlijk wel grappig.”

Gaga heeft nooit geprobeerd een einde te maken aan de speculaties: "Ik heb nooit op die vraag geantwoord, omdat ik me geen slachtoffer voelde van die leugen. Ik dacht: wat als een kind daarmee wordt geconfronteerd? Moet die zich dan schamen omdat een publieke figuur als ik dat ook zou doen?" Ze vervolgt: "Ik heb situaties meegemaakt waarin een gerucht rechtzetten niet het beste was voor anderen."

Gaga is dit najaar weer volop in de schijnwerpers, met de release van 'Joker: Folie à Deux' die eerder deze maand in première ging op het filmfestival van Venetië. Daarnaast staat ze hoog in de hitlijsten met 'Die With a Smile', samen met Bruno Mars. In oktober brengt ze de eerste single van haar zevende studioalbum uit. Het volledige album volgt in 2025.

Sabrina Carpenter krijgt eigen kerstspecial op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 16:22

Ho ho ho! That's that me, mistletoe! Zet 6 december in je agenda, want Netflix komt met een gloednieuwe kerstspecial: 'A Nonsense Christmas met Sabrina Carpenter.'

De streaminggigant kondigde de special aan met de woorden: "This is really gonna jingle your bells"

Wat kun je verwachten? Popster Sabrina Carpenter zingt nummers van haar kerst-EP 'Fruitcake' en brengt enkele andere kerstklassiekers met een eigen twist. De show zit boordevol muzikale gasten, grappige cameo's en verrassende duetten. Of de Kerstman ook van de partij is, is nog een geheim, maar één ding is zeker: Sabrina is de shining star.

“De feestdagen zijn altijd speciaal voor mij. Ik kan niet wachten om mijn eigen draai te geven aan een kerstspecial, met muziek en comedy die helemaal mijn stijl zijn", aldus de popster.

Dit is alles wat je moet weten voor je naar Oktoberfest in München gaat!

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 14:17

Een simpele rekensom: als je bier, Duitsland en oktober optelt, wat krijg je dan? Juist, ja! Hopelijk heb je dorst, want München roept. Oktoberfest is niet zomaar een festival: het is een 16-daagse marathon van bier, pretzels en feest. Onze Insider Clé en sidekick Xander zijn vorig jaar voor 'On Est Party' (te zien op Streamz en YouTube) op onderzoek uitgegaan en ze hebben ontdekt waarom dit evenement een must-visit is. Hou je lederhosen en dirndls klaar, hier komt alles wat je moet weten!

Het Oktoberfest begon in 1810 als een koninklijk huwelijksfeest voor Kroonprins Ludwig en Prinses Therese. Wat begon als een bescheiden viering met paardenraces, is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch volksfeest dat miljoenen bezoekers trekt. Tijdens het Oktoberfest wordt er meer dan 7 miljoen liter bier gedronken. Dat is genoeg om een heel zwembad mee te vullen.

Het Oktoberfest begint traditioneel met de parade van brouwers en hun versierde karren, gevolgd door het aanslaan van het eerste vat door de burgemeester van München. Vanaf dat moment kan het feest echt beginnen! Er zijn talloze tenten om te verkennen, elk met hun eigen unieke sfeer en muziek. Van traditionele Beierse volksmuziek tot moderne hits, er is voor elk wat wils.

  1. Neem cash mee: Je kan niet overal met kaart betalen, dus zorg dat je voldoende cash bij hebt. Verwacht veel uit te geven, het is niet goedkoop.

  2. Kom op tijd: De tenten kunnen snel vol raken. Geen plaats aan tafel is geen bier. Zorg dat je op tijd aankomt om een plekje te bemachtigen in de populaire tenten.

  3. Zorg voor een stevige maag: Er is veel bier, maar ook veel heerlijk eten zoals pretzels, braadworsten en geroosterde kip.

  4. Dress to impress: Ga voor de volledige ervaring en trek een lederhosen of dirndl aan, maar kies voor kwaliteit. Mensen kijken raar als je in een cheap carnavalspakje aankomt. Je kan een dirndl of lederhosen makkelijk huren voor 30 euro per dag. Als je je niet comfortabel voelt in zo’n outfit, voel je dan ook niet verplicht om het te dragen. Er zijn genoeg mensen die in jeans en T-shirt komen.

  5. Blijf gehydrateerd: Het draait om bier, maar vergeet niet voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven. Een beetje water tussen alle pinten door gaat je goed doen!

  6. Leer de populaire nummers: Niets leuker dan kunnen meebrullen met de locals!

  7. Probeer het Teufelsrad: Oktoberfest is meer dan alleen bier. Het festivalterrein heeft een grote kermis met talloze attracties. Eén van de populairste? Het Teufelsrad: probeer zo lang mogelijk op dit draaiende platform te blijven terwijl je met ballen en touwen wordt bekogeld.

  8. Wil je laten zien dat je single bent? Draag je dirndl-strik dan aan de linkerkant. Sidekick Xander en local Raoul hebben met deze trick flink gescoord.

  9. Ga naar één van de vele afterparties: als je nog kunt wandelen natuurlijk.

Ontdek meer