Nieuwe film 'Uglies' met Joey King nu op Netflix

Karen Luiken-13 september 2024 om 09:42

De nieuwe film ‘Uglies’ staat vanaf vandaag op Netflix en die moet je absoluut zien. Is het niet voor de geweldige cast, dan wel voor het bizarre verhaal.

‘Uglies’ gaat over Tally die in een futuristische wereld leeft waarin iedereen wordt onderworpen aan een verplichte operatie die fysieke verschillen uitwist en iedereen mooi maakt. Tally staat op het punt zestien jaar oud te worden en kan niet wachten tot ze haar operatie krijgt. Maar in de aanloop naar deze levensveranderende ingreep, raakt een van haar beste vriendinnen vermist en krijgt ze een compleet ander beeld van de maatschappij waar ze in terechtkomt.

De hoofdrol wordt gespeeld door Joey King, die je ook wel kunt kennen van de Netflix-hit ‘The Kissing Booth’. Chase Stokes, die in ‘Outer Banks’ speelt, Keith Powers, Brianne Tju en Laverne Cox zijn haar tegenspelers in deze film.

Het is officieel: er komt een film van The Sims!

Chelsy Vanlerberghe-18 september 2024 om 11:04

Sul sul Sims-fans! Het is eindelijk officieel: The Sims krijgt een film, en niemand minder dan Margot Robbie is erbij betrokken! Al maanden gingen er geruchten, maar nu is het bevestigd. EA, de gaminggigant achter iconische levenssimulator, liet via hun website weten dat ze zee gaan met met Amazon MGM Studios en LuckyChap om de film te maken.

'Loki'-regisseur Kate Herron doen ook mee.Briony Redman, een Britse schrijfster en comedian, gaat meeschrijven aan het script. Zij werkte eerder al met Herron samen aan 'Doctor Who' en Netflix' 'Sex Education'. EA heeft nog niet veel details gegeven. In 2025, wanneer The Sims zijn 25e verjaardag viert, worden er meer updates verwacht.

Voor wie onder een steen leeft: The Sims, gelanceerd in 2000, laat spelers het leven van hun virtuele Sims volledig bepalen, van relaties tot werk en alles daartussen. Van buitenechtelijke affaires, tot mysterieuze zwembadmoorden. Door de jaren heen zijn er talloze uitbreidingen uitgebracht. The Sims 4 is de laatste versie van de game en blijft wereldwijd miljoenen spelers boeien.

Margot Robbie, die vorig jaar nog schitterde in de succesvolle 'Barbie'-film, werkt met haar productiebedrijf ook aan een 'Monopoly'-film. In een interview met Variety zei ze: “We willen nog meer films maken die hetzelfde effect hebben als Barbie. Waarom kan het niet weer iets groots, origineels en gedurfds zijn, met een geweldig filmmaker, een groot budget en het vertrouwen van een grote studio? Dat wil ik doen.”

LuckyChap werkte eerder samen met Amazon voor de release van 'Saltburn', dat een groot succes werd toen het eind vorig jaar op Prime Video verscheen.

Over deze moordenaar gaat derde seizoen ‘Monster’ van Netflix

Karen Luiken-17 september 2024 om 14:51

Twee dagen voor de première van het tweede seizoen van de Netflix-hit ‘Monster’ heeft de streamingsdienst nieuwe details gedeeld over het derde seizoen. Dat zal gaan over moordenaar Edward Gein, die gespeeld wordt door ‘Sons of Anarchy’-acteur Charlie Hunnam.

Het derde seizoen is het vervolg op de eerste twee seizoenen over Jeffrey Dahmer en de broers Lyle en Erik Menendez. Dit keer gaat het over Edward Gein, die bekend heeft in de jaren ’50 twee vrouwen te hebben vermoord. Ook zou hij trofeeën hebben gemaakt van de lichamen en huiden van lijken die hij uit begraafplaatsen heeft opgegraven.

Wanneer het derde seizoen verschijnt, is nog niet bekend. Eerst komt nog het tweede seizoen, dat vanaf aanstaande donderdag te zien is. Dit seizoen vertelt het verhaal van de broers Menendez, die in 1996 werden veroordeeld oor de moord op hun ouders José en Mary Louise ‘Kitty’ Menendez, die in augustus 1989 gepleegd werd.

In de reeks zien we waarom de broers deze verschrikkelijke daad pleegden. Zelf zeggen ze dat ze het deden uit angst, omdat ze zowel op emotioneel als seksueel vlak misbruikt werden door hun ouders. De hoofdrollen worden gespeeld door Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch. De echte broers zitten nog altijd in de gevangenis.

Ontdek meer