Selena Gomez noemt haar muziek 'uit de hand gelopen hobby'

Chelsy Vanlerberghe-10 september 2024 om 09:28

Nieuwe muziek staat momenteel niet echt op Selena Gomez' prioriteitenlijst. In een interview met Vanity Fair laat de zangeres en actrice weten dat ze binnenkort een nummer uitbrengt voor haar nieuwe film 'Emilia Pérez', maar verder is er voorlopig geen muziek op komst.

“Ik weet niet of ik er klaar voor ben, weet je?” zegt Gomez. Haar laatste single 'Love On' kwam uit in februari. Haar meest recente album, 'Rare', kwam in 2020 uit, gevolgd door de Grammy-genomineerde Spaanse EP 'Revelación'. “Het is een kwetsbare ruimte", zegt ze over muziek. “Acteren is altijd mijn eerste liefde geweest. Muziek is gewoon een hobby die uit de hand liep.”

Toch stopt ze niet met muziek. “Het maakt nu deel uit van wie ik ben, dus ik denk niet dat ik helemaal stop", gaat ze verder. “Ik ben alleen nog niet klaar.” Voorlopig moeten fans het doen met de Spaanse nummers in 'Emilia Pérez'.

Na haar rol in 'Wizards of Waverly Place' in 2007, bracht ze haar eerste nummer uit: een cover van 'Cruella de Vil' uit '101 Dalmatians'. Ze brak echt door als zangeres met haar debuutalbum 'Kiss & Tell' in 2009. Enkele van haar meest populaire singles zijn 'Come & Get It', 'The Heart Wants What It Wants' en 'Lose You To Love Me'.

Over deze moordenaar gaat derde seizoen ‘Monster’ van Netflix

Karen Luiken-17 september 2024 om 14:51

Twee dagen voor de première van het tweede seizoen van de Netflix-hit ‘Monster’ heeft de streamingsdienst nieuwe details gedeeld over het derde seizoen. Dat zal gaan over moordenaar Edward Gein, die gespeeld wordt door ‘Sons of Anarchy’-acteur Charlie Hunnam.

Het derde seizoen is het vervolg op de eerste twee seizoenen over Jeffrey Dahmer en de broers Lyle en Erik Menendez. Dit keer gaat het over Edward Gein, die bekend heeft in de jaren ’50 twee vrouwen te hebben vermoord. Ook zou hij trofeeën hebben gemaakt van de lichamen en huiden van lijken die hij uit begraafplaatsen heeft opgegraven.

Wanneer het derde seizoen verschijnt, is nog niet bekend. Eerst komt nog het tweede seizoen, dat vanaf aanstaande donderdag te zien is. Dit seizoen vertelt het verhaal van de broers Menendez, die in 1996 werden veroordeeld oor de moord op hun ouders José en Mary Louise ‘Kitty’ Menendez, die in augustus 1989 gepleegd werd.

In de reeks zien we waarom de broers deze verschrikkelijke daad pleegden. Zelf zeggen ze dat ze het deden uit angst, omdat ze zowel op emotioneel als seksueel vlak misbruikt werden door hun ouders. De hoofdrollen worden gespeeld door Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch. De echte broers zitten nog altijd in de gevangenis.

Productie vierde seizoen 'Bridgerton' is begonnen

Karen Luiken-17 september 2024 om 11:45

Het officiële startsein van het vervolg van ‘Bridgerton’ is gegeven. Netflix maakt bekend dat de opnames van het vierde seizoen, waarin Benedict Bridgerton centraal zal staan, van start zijn gegaan in Engeland.

Waar het eerste seizoen draaide om Daphne, het tweede om Anthony en het derde om Colin, staat in het vierde seizoen Benedict centraal. Hij gaat net als zijn broers en zus op zoek naar zijn grote liefde en lijkt die te vinden in Sophie Baek, gespeeld door Yerin Ha.

“Wat opvalt aan het vierde seizoen is dat het een strijd is tussen een echt ouderwets sprookje – de romantiek ervan – en de werkelijke realiteit van de wereld”, zegt acteur Luke Thompson, die Benedict Bridgerton speelt. “Beide zijn waar. Je moet ze allebei – de romantiek en de realiteit – in je hand houden. In de beste versie gebeurt ‘ware liefde’ in het midden daarvan’.”

Om te vieren dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan, heeft Netflix een aantal gloednieuwe beelden gedeeld. Die zie je hieronder.

Ontdek meer