Billie Eilish komt met concertfilm op Disney+

Dieter Blarinckx-23 juli 2021 om 06:07

Fans van Billie Eilish, deze is voor jullie! De Amerikaanse zangeres komt namelijk met een heuse muziekspecial voor Disney+, waarin ze haar nieuwe album ‘Happier Than Ever’ voorstelt.

"Billie gaat een unieke uitvoering geven van elk nummer en speelt de nummers in volgorde van het album", klink het bij haar productieteam. Naast dit bijzondere concert zien kijkers ook geanimeerde elementen die hen meenemen naar de opnamelocatie: Los Angeles!

"Disney is een icoon, dus om met ze samen te werken, is een enorme eer. Om mijn album op deze manier te kunnen presenteren en het op te dragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, is geweldig”, aldus Billie op haar Insta.

Check de teaser hieronder!

'Billie Eilish’ Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' is vanaf 3 september te zien op Disney+.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Aleksandra doet wéér mee aan 'Love Island'

Karen Luiken-19 september 2021 om 07:28

Aleksandra Jakobczyk heeft haar ‘Love Island’-portie na het winnen van een eerder seizoen nog niet gehad. De ex van Denzel Slager doet wéér mee aan de show, dit keer aan een Poolse variant van het datingprogramma.

De blonde schone was twee jaar geleden te zien in de Nederlandstalige editie van de realityshow. Ze liet haar oog vallen op Denzel en won samen met hem de hoofdprijs. De twee bleven na het programma nog een tijdje samen, maar besloten uiteindelijk toch een punt achter hun relatie te zetten.

Terwijl Denzel inmiddels de liefde heeft gevonden bij Famke Louise en samen met haar een kindje verwacht, doet Aleksandra een nieuwe poging de liefde te vinden. Op de Instagram-pagina van de Poolse ‘Love Island’ is te zien hoe ze haar entree maakt in het programma. Ze laat weten op zoek te zijn naar lange mannen die haar aan het lachen kunnen maken.

Ontdek meer