Billie Eilish komt met concertfilm op Disney+

Dieter Blarinckx-23 juli 2021 om 06:07

Fans van Billie Eilish, deze is voor jullie! De Amerikaanse zangeres komt namelijk met een heuse muziekspecial voor Disney+, waarin ze haar nieuwe album ‘Happier Than Ever’ voorstelt.

"Billie gaat een unieke uitvoering geven van elk nummer en speelt de nummers in volgorde van het album", klink het bij haar productieteam. Naast dit bijzondere concert zien kijkers ook geanimeerde elementen die hen meenemen naar de opnamelocatie: Los Angeles!

"Disney is een icoon, dus om met ze samen te werken, is een enorme eer. Om mijn album op deze manier te kunnen presenteren en het op te dragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, is geweldig”, aldus Billie op haar Insta.

Check de teaser hieronder!

'Billie Eilish’ Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles' is vanaf 3 september te zien op Disney+.

Broers en zussen gaan daten in nieuwe Netflix-show

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:52

Netflix blijft maar nieuwe dingen verzinnen. Na de vele datingshows die de streamingsdienst al heeft gelanceerd, is het nu tijd voor een nieuw concept. In ‘Dated & Related’ worden vrijgezellen samen in een romantische villa in Frankrijk gezet in de hoop de liefde te vinden. Klinkt alles behalve origineel? Klopt, maar er is een twist: de vrijgezellen die meedoen zijn broers en zussen.

De synopsis van het programma luidt als volgt: “Stel je voor dat je moet nadenken over het daten van je broer of zus... Hoe ze flirten, hoe ze hun partners behandelen en wat hun kenmerkende moves zijn. In deze gloednieuwe reality datingserie zullen broers en zussen elkaars liefdesleven van dichtbij zien terwijl ze samen op zoek gaan naar de ware.”

De show zou een ietwat ongemakkelijke vibe kunnen krijgen. Als je een broer of zus hebt, weet je namelijk dat het altijd twee kanten op kan gaan: of je speelt de ultieme wingman voor je dierbare, of je verpest alles door al zijn of haar geheimen te verklappen.

‘Dated & Related’ verschijnt vanaf 2 september op Netflix. De show wordt gepresenteerd door ‘Too Hot To Handle’-ster Melinda Berry.

Britney Spears brengt duet uit met Elton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:25

Britney Spears maakt binnenkort haar muzikale comeback. Verschillende Amerikaanse media melden dat ze samen met Elton John een duet gaat uitbrengen.

Het gaat volgens vertegenwoordigers van Britney en Elton om een herbewerking van de uit 1971 afkomstige hit ‘Tiny Dancer’. Het nieuwe liedje krijgt de naam ‘Hold Me Closer’ en komt binnenkort uit.

Het is voor Britney de eerste release sinds ze in 2016 haar album ‘Glory’ lanceerde. Elton John deed eerder ook al duetten met Ed Sheeran en Dua Lipa.

Ontdek meer