Vijf redenen waarom jij absoluut naar FACTS moet!

Samuel Wornoo-27 oktober 2021 om 09:00

Op 6 en 7 november strijkt FACTS, de Vlaamse Comic Con, opnieuw neer in de Gentse Flanders Expo. Goed nieuws voor al wie niet genoeg kan krijgen van films, series, videogames, cosplay, noem maar op!

Ook wij bij TAGMAG zijn grote fan van FACTS, en we lijsten daarom voor jullie vijf redenen op waarom je deze editie niet mag missen.

Reden 1: Je kan eindelijk je favoriete sterren ontmoeten!

Er zakken een heleboel sterren af naar deze editie van FACTS! Onder meer acteur Jack Gleeson (koning Joffrey in 'Game of Thrones'), Rebecca Mader ('Once Upon A Time', 'Lost'), Eliza Taylor ('The 100') en nog veel meer. De uitgelezen kans om ze te ontmoeten en met hun op de foto te gaan!

Reden 2: Ook wereldberoemde artiesten zijn van de partij

Kan jij maar geen genoeg krijgen van Marvel Comics, en hebben series als 'The Simpsons' en 'Futurama' een vaste plaats in jouw kijklijstje? Dan zal je blij zijn te horen dat onder andere Joe Rubenstein (tekenaar Marvel, DC), William Simpson (lead storyboard artist 'Game of Thrones') en Bill Morrison ('The Simpsons', 'Futurama') aanwezig zullen zijn.

Reden 3: Vind je FACTS-soulmate tijdens de speeddates

Ben jij op zoek naar die perfecte geeky partner? Op FACTS vind je misschien wel de perfecte match. Er worden speeddates georganiseerd waarbij je gewoon even moet gaan zitten, je naam en nummer moet opschrijven, en FACTS zorgt voor de perfecte matching!

Reden 4: Geniet van de beste Cosplay van het land

Wie FACTS zegt, zegt cosplay. Er worden ter plaatse dan ook meerdere cosplay-competities en parades georganiseerd. Kom zelf in je beste kostuum en word overdonderd door het beste wat de cosplay-wereld te bieden heeft.

Reden 5: Leef je uit in de fantastische Gaming Hall

Ook voor gaming fans is er op FACTS heel wat te beleven. Van retrogames tot nieuwe, onuitgebrachte demo’s, van arcadehallen tot flipperkasten en Virtual Reality, you name it, they have it! Bovendien wordt op zaterdag het BK Just Dance gespeeld. Zeker komen dus, als jij wilt weten wie de titel wint!

Heb je na het lezen van deze lijst ook ongelofelijk veel zin om FACTS bij te wonen? Dan kan je je tickets kopen via deze link! See you there!

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer