Vijf redenen waarom jij absoluut naar FACTS moet!

Samuel Wornoo-27 oktober 2021 om 09:00

Op 6 en 7 november strijkt FACTS, de Vlaamse Comic Con, opnieuw neer in de Gentse Flanders Expo. Goed nieuws voor al wie niet genoeg kan krijgen van films, series, videogames, cosplay, noem maar op!

Ook wij bij TAGMAG zijn grote fan van FACTS, en we lijsten daarom voor jullie vijf redenen op waarom je deze editie niet mag missen.

Reden 1: Je kan eindelijk je favoriete sterren ontmoeten!

Er zakken een heleboel sterren af naar deze editie van FACTS! Onder meer acteur Jack Gleeson (koning Joffrey in 'Game of Thrones'), Rebecca Mader ('Once Upon A Time', 'Lost'), Eliza Taylor ('The 100') en nog veel meer. De uitgelezen kans om ze te ontmoeten en met hun op de foto te gaan!

Reden 2: Ook wereldberoemde artiesten zijn van de partij

Kan jij maar geen genoeg krijgen van Marvel Comics, en hebben series als 'The Simpsons' en 'Futurama' een vaste plaats in jouw kijklijstje? Dan zal je blij zijn te horen dat onder andere Joe Rubenstein (tekenaar Marvel, DC), William Simpson (lead storyboard artist 'Game of Thrones') en Bill Morrison ('The Simpsons', 'Futurama') aanwezig zullen zijn.

Reden 3: Vind je FACTS-soulmate tijdens de speeddates

Ben jij op zoek naar die perfecte geeky partner? Op FACTS vind je misschien wel de perfecte match. Er worden speeddates georganiseerd waarbij je gewoon even moet gaan zitten, je naam en nummer moet opschrijven, en FACTS zorgt voor de perfecte matching!

Reden 4: Geniet van de beste Cosplay van het land

Wie FACTS zegt, zegt cosplay. Er worden ter plaatse dan ook meerdere cosplay-competities en parades georganiseerd. Kom zelf in je beste kostuum en word overdonderd door het beste wat de cosplay-wereld te bieden heeft.

Reden 5: Leef je uit in de fantastische Gaming Hall

Ook voor gaming fans is er op FACTS heel wat te beleven. Van retrogames tot nieuwe, onuitgebrachte demo’s, van arcadehallen tot flipperkasten en Virtual Reality, you name it, they have it! Bovendien wordt op zaterdag het BK Just Dance gespeeld. Zeker komen dus, als jij wilt weten wie de titel wint!

Heb je na het lezen van deze lijst ook ongelofelijk veel zin om FACTS bij te wonen? Dan kan je je tickets kopen via deze link! See you there!

Zielsgelukkige Joop en Chelsy uit 'Temptation' willen samenwonen

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:24

Joop en Chelsy uit ‘Temptation Island’ zijn zielsgelukkig in de liefde. Niet met Delphine, niet met Wouter, maar met elkaar. Ze maakten onlangs geleden bekend een relatie te hebben en denken nú al na over de volgende stap.

Het koppel werd door YouTuber Nick Eshuis uitgenodigd voor een intieme date. Daarin doen ze spelletjes en beantwoorden ze prangende vragen. Zo vertellen ze onder meer dat ze elkaar drie maanden na Temptation pas leerden kennen. Dat gebeurde op een feestje bij verleidster Kim. “Daar zagen we elkaar voor de eerste keer. Er is toen wel echt iets ontstaan”, aldus Chelsy.

Inmiddels zijn ze twee maanden officieel samen en zijn ze vastbesloten samen oud te worden. De twee denken zelfs al na over samenwonen. De één woont namelijk in België en de ander in Nederland. “De afstand is zwaar. In het totaal doe ik er soms zes à zeven uur over [om naar Joop te gaan]”, zegt Chelsy. Niet te doen, en dus zal Joop binnenkort zijn koffers pakken om de grens over te gaan. Permanent. “Volgende maand hoop ik in België te wonen”, aldus de verleider.

Nieuw K3'tje Julia: 'Al mijn dromen komen uit'

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:32

Met het winnen van ‘K2 zoekt K3’ zijn alle dromen van Julia Boschman uitgekomen. Dat schrijft de blonde krullenbol op Instagram, waar ze iedereen bedankt voor de afgelopen weken.

“Lieve Hanne en Marthe, wat ben ik ongelooflijk dankbaar dat jullie dit met mij aandurven”, aldus een dolgelukkige Julia. “We gaan er samen iets enorm prachtigs van maken.”

Van de 22.000 aanmeldingen stond Julia afgelopen zaterdag als één van de vier finalisten in de laatste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. Ze wist zowel de meeste stemmen van de kijkers thuis, als die van Hanne en Marthe te krijgen. Met als grote prijs: een plekje in K3, achtergelaten door Klaasje.

Diede, Celester en Amy zagen die jackpot helaas live aan neus voorbij gaan. Toch betekent dat volgens Julia niet dat hier voor hen stopt. Ze schrijft: “Jullie hebben een plekje in mijn hart en ik geloof er 100% in dat er mega mooie kansen voor jullie komen want jullie barsten van het talent."

Ontdek meer