Gracie Abrams deelt tip van Taylor Swift tegen rugpijn

Chelsy Vanlerberghe-09 september 2024 om 14:55

Gracie Abrams heeft van Taylor Swift een gouden tip tegen rugpijn gekregen, en ze deelt die nu met de wereld. De 25-jarige zangeres, die in 2023 het voorprogramma verzorgde tijdens Swift's Eras Tour in de VS, vertelde aan 'Who What Wear' dat Swift haar kennis liet maken met een acupressuurmat.

"Er is een geweldige acupressuurmat van zo'n $15 op Amazon," zei Abrams in het interview. "Het doet echt pijn, maar het helpt tegen rugpijn, en als je op tour bent, heb je dat sowieso. Taylor gaf me dat advies."

Hoewel Abrams de naam van het product niet noemde, zou het voor Swifties nu makkelijker moeten zijn om uit te zoeken welke mat het is.

Abrams liet ook weten dat de Eras Tour haar nieuwste album, 'The Secret of Us', heeft beïnvloed. Vanaf 14 november opent ze weer voor Swift tijdens haar shows in Canada.

Productie vierde seizoen 'Bridgerton' is begonnen

Karen Luiken-17 september 2024 om 11:45

Het officiële startsein van het vervolg van ‘Bridgerton’ is gegeven. Netflix maakt bekend dat de opnames van het vierde seizoen, waarin Benedict Bridgerton centraal zal staan, van start zijn gegaan in Engeland.

Waar het eerste seizoen draaide om Daphne, het tweede om Anthony en het derde om Colin, staat in het vierde seizoen Benedict centraal. Hij gaat net als zijn broers en zus op zoek naar zijn grote liefde en lijkt die te vinden in Sophie Baek, gespeeld door Yerin Ha.

“Wat opvalt aan het vierde seizoen is dat het een strijd is tussen een echt ouderwets sprookje – de romantiek ervan – en de werkelijke realiteit van de wereld”, zegt acteur Luke Thompson, die Benedict Bridgerton speelt. “Beide zijn waar. Je moet ze allebei – de romantiek en de realiteit – in je hand houden. In de beste versie gebeurt ‘ware liefde’ in het midden daarvan’.”

Om te vieren dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan, heeft Netflix een aantal gloednieuwe beelden gedeeld. Die zie je hieronder.

Miley Cyrus beschuldigd van plagiaat met hit 'Flowers'

Karen Luiken-17 september 2024 om 09:06

Wat hebben de hits ‘Flowers’ van Miley Cyrus en ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars met elkaar gemeen? Meer dan je in eerste instantie misschien denkt. Miley zou voor haar liedje elementen van Bruno’s nummer hebben gebruikt en wordt daarom aangeklaagd voor plagiaat. Dat meldt Rolling Stone.

Het bedrijf Temp Music Investments, dat deels de auteursrechten van ‘When I Was Your Man’ heeft, zegt dat Miley onder andere de toonhoogte, baslijn en volgorde van coupletten heeft gekopieerd van Bruno’s song. Het bedrijf klaagt Miley aan en eist een schadevergoeding. Ook wil Temp Music Investments dat Miley niet langer met ‘Flowers’ optreedt.

Het is nog niet bekend hoe Miley over de aanklacht denkt. Ze heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Ontdek meer