Bekijk hier de trailer van het laatste seizoen 'Mocro Maffia'

Chelsy Vanlerberghe-09 september 2024 om 08:59

Het is bijna zover! Vanaf 20 september kan je het zesde en laatste seizoen van 'Mocro Maffia' checken op Streamz. Om ons al te teasen, heeft de streamingdienst nu ook een trailer gedropt.

Gaan Tatta en Tonnano samenwerken? Wat zijn Adil en Komtgoed samen van plan? Krijgt justitie eindelijk grip op de onderwereld en hoe eindigt de oorlog tussen Samira en Tia? Maar de meest belangrijkste vraag dit seizoen: wie blijft als laatste over in deze meedogenloze onderwereld en wie gaat er slapen? Je ontdekt het vanaf 20 september wekelijks op Streamz.

Miley Cyrus beschuldigd van plagiaat met hit 'Flowers'

Karen Luiken-17 september 2024 om 09:06

Wat hebben de hits ‘Flowers’ van Miley Cyrus en ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars met elkaar gemeen? Meer dan je in eerste instantie misschien denkt. Miley zou voor haar liedje elementen van Bruno’s nummer hebben gebruikt en wordt daarom aangeklaagd voor plagiaat. Dat meldt Rolling Stone.

Het bedrijf Temp Music Investments, dat deels de auteursrechten van ‘When I Was Your Man’ heeft, zegt dat Miley onder andere de toonhoogte, baslijn en volgorde van coupletten heeft gekopieerd van Bruno’s song. Het bedrijf klaagt Miley aan en eist een schadevergoeding. Ook wil Temp Music Investments dat Miley niet langer met ‘Flowers’ optreedt.

Het is nog niet bekend hoe Miley over de aanklacht denkt. Ze heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Feel old yet? Charlie uit 'Good Luck Charlie' is 16 geworden!

Chelsy Vanlerberghe-17 september 2024 om 09:02

Happy birthday Mia Talerico, sweet 16! De actrice die Charlie speelde in 'Good Luck Charlie' is nu even oud als haar grote zus Teddy Duncan in de serie toen die voor het eerst op tv kwam.

Het voelt alsof ze nog maar net dat schattige peutertje was, maar Mia zit ondertussen al in het tweede middelbaar. En als dat je nog niet oud doet voelen: Mia was amper 10 maanden toen het eerste seizoen werd opgenomen.

In de serie speelde Mia het jongste lid van de familie Duncan: Charlie. Het verhaal focust vooral op Teddy Duncan (Bridget Mendler), een tiener die videodagboeken maakt voor haar jongere zusje Charlie. Ze geeft haar advies voor als ze ouder wordt, omdat het thuis nogal druk en chaotisch kan zijn met vier kinderen. Elke vlog sluit ze af met de legendarische woorden: "Good luck, Charlie." De show liep van 2010 tot 2014 op Disney Channel.

Ontdek meer