'13 Reasons Why'-ster uit de kast als transgender

Karen Luiken-23 juli 2021 om 03:55

Tommy Dorfman komt uit de kast als transgender. De ’13 Reasons Why’-ster laat in een interview met Time Magazine weten dat ze zich nu al een jaar identificeert als transvrouw.

“Ik beschouw vandaag als een herintroductie van mij als vrouw, die medisch een overgang heeft gemaakt”, aldus Tommy. Ze behoudt haar voornaam, maar verandert haar voornaamwoorden wel naar zij en haar. “Ik ben vernoemd naar de broer van mijn moeder die een maand na mijn geboorte overleed. Ik voel me erg verbonden met die naam, met een oom die me vasthield terwijl hij stervende was. Dit is een evolutie van Tommy. Ik word steeds meer Tommy.”

De actrice, die vooral bekendstaat om haar rol als Ryan Shaver in ’13 Reasons Why’, heeft ook besloten niet langer mannelijke personages te willen spelen. Ze legt uit: “Mijn lichaam en gezicht zijn verbonden met mijn carrière. Ik word het meest erkend voor het spelen van een bitchy homoseksuele dichter in een soap, en ik was bang dat ik mijn carrière zou verliezen door de keuze die ik in mijn persoonlijke leven gemaakt heb. Maar ik ben niet langer geïnteresseerd in het spelen van mannelijke personages. Soms moet je gewoon zeggen: ‘Nee, dit is wie ik ben’.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer