'13 Reasons Why'-ster uit de kast als transgender

Karen Luiken-23 juli 2021 om 03:55

Tommy Dorfman komt uit de kast als transgender. De ’13 Reasons Why’-ster laat in een interview met Time Magazine weten dat ze zich nu al een jaar identificeert als transvrouw.

“Ik beschouw vandaag als een herintroductie van mij als vrouw, die medisch een overgang heeft gemaakt”, aldus Tommy. Ze behoudt haar voornaam, maar verandert haar voornaamwoorden wel naar zij en haar. “Ik ben vernoemd naar de broer van mijn moeder die een maand na mijn geboorte overleed. Ik voel me erg verbonden met die naam, met een oom die me vasthield terwijl hij stervende was. Dit is een evolutie van Tommy. Ik word steeds meer Tommy.”

De actrice, die vooral bekendstaat om haar rol als Ryan Shaver in ’13 Reasons Why’, heeft ook besloten niet langer mannelijke personages te willen spelen. Ze legt uit: “Mijn lichaam en gezicht zijn verbonden met mijn carrière. Ik word het meest erkend voor het spelen van een bitchy homoseksuele dichter in een soap, en ik was bang dat ik mijn carrière zou verliezen door de keuze die ik in mijn persoonlijke leven gemaakt heb. Maar ik ben niet langer geïnteresseerd in het spelen van mannelijke personages. Soms moet je gewoon zeggen: ‘Nee, dit is wie ik ben’.”

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer