Spotify brengt 'daylist' naar België

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 14:35

Heb je ooit gewenst dat je muziek zich aanpast aan hoe jij je voelt doorheen de dag? Spotify maakt die wens werkelijkheid met de lancering van ‘daylist’ in België!

Deze nieuwe feature is een van de populairste op Spotify en zorgt ervoor dat je muziek meegaat met jouw stemming, met playlists die meerdere keren per dag worden bijgewerkt. Dankzij 'daylist' krijg je playlists die echt bij elk moment van jouw dag passen. Of je nu rustig wakker wordt, een energieke boost nodig hebt in de namiddag of juist ontspanning zoekt in de avond, ‘daylist’ past zich aan aan jouw mood. Deze functie is sinds zijn lancering in 65 markten razend populair en heeft een toename van 118% gezien in het aantal gebruikers die ‘daylist’ ook in hun land willen zien.

En nu is de feature ook beschikbaar bij ons! Zowel gratis als Premium gebruikers kunnen wereldwijd genieten van deze feature. Je vindt je ‘daylist’ eenvoudig in de Made For You Hub op je mobiel, zoek naar ‘daylist’ op Spotify, of bezoek spotify.com/daylist om je playlist te ontdekken.

En als je een specifieke playlist vindt die je geweldig vindt, kun je die makkelijk opslaan. Tik gewoon op ‘...’, kies ‘Add to playlist’ en maak je eigen afspeellijst aan. Zo heb je altijd je favoriete tracks bij de hand!

Donald Trump: "Ik haat Taylor Swift"

Chelsy Vanlerberghe-16 september 2024 om 09:25

Popster Taylor Swift heeft miljoenen fans, maar Donald Trump hoort daar duidelijk niet bij. Op zijn eigen platform, Truth Social, postte hij zondag in capslock: "IK HAAT TAYLOR SWIFT." Zonder verdere uitleg of context.

Swift sprak zich na het debat tussen Trump en Kamala Harris uit op sociale media. Ze liet haar volgers weten dat ze Harris steunde en riep hen op om zelf goed onderzoek te doen. Haar steun leek meteen effect te hebben: volgens Amerikaanse media hebben meer dan 400.000 mensen de officiële stemwebsite vote.gov bezocht dankzij haar oproep.

In een interview met Fox News reageerde Trump op haar statement. Hij zei dat hij "geen fan" is van Swift en het wel had verwacht dat ze Harris zou steunen. Volgens hem zou Swift commercieel de gevolgen kunnen ondervinden van haar politieke keuze. "Ik denk dat het impact zal hebben op haar verkoopcijfers", zei hij.

In 2020 steunde Swift ook al Joe Biden. Trump liet toen weten dat hij "haar muziek 25% minder leuk vond". Swift gaf subtiel antwoord door 25% korting te geven op haar merchandise.

Stromae brengt binnenkort nieuwe muziek uit

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:05- Foto:

Reuters

Stromae is na een pauze bezig met een comeback. De zanger, die eerder deze week al bekendmaakte bezig te zijn met een concertfilm, brengt binnenkort een nieuw nummer uit.

Het gaat om de soundtrack voor ‘Arcane’, een animatieserie van Netflix. Het liedje is gemaakt in samenwerking met de Franse zangeres Pomme. Andere artiesten die op de soundtrack te horen zijn, zijn Twenty One Pilots, Ashnikko en Stray Kids.

Het tweede seizoen van ‘Arcane’ verschijnt in november op Netflix.

Ontdek meer