Caroline's huis uit 'The Vampire Diaries' staat nu te huur op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 08:45

Airbnb geeft fans van 'The Vampire Diaries' de kans om te overnachten in het huis van Miss Mystic Falls herself, Caroline Forbes. En je hoeft niet eens uitgenodigd worden om binnen te gaan.

Het huis, waar Caroline zowel als vampier en als mens woonde, is nu boekbaar op Airbnb. Het huis ligt op loopafstand van het dorpsplein van Covington, waar je de beroemde klokkentoren van Mystic Falls kunt bezoeken of kunt eten bij de Mystic Grill. Wie weet kom je wel een Salvatore-broer tegen?

Het huis is meer dan 130 jaar oud en heeft drie slaapkamers, twee-en-een-halve badkamer, en plek voor acht gasten. Extra’s zijn een ruime achtertuin, een schommel op de veranda en een ligbad. Je kunt zelfs “bloedzakken” bestellen voor een themadrankje. Yummy? De prijs schommelt rond de $400 per nacht, afhankelijk van het seizoen.

De gastheer van de Airbnb waarschuwt wel dat veel fans naar deze geliefde locatie afzakken om te zien waar de serie is opgenomen, dus er is een kans dat er mensen langskomen om foto’s te maken voor het huis.

'The Vampire Diaries' liep acht seizoenen en eindigde in maart 2017. De show inspireerde spin-offs zoals 'The Originals' en 'Legacies'. De serie volgt het verhaal van Elena Gilbert, die na de dood van haar ouders verstrikt raakt in een bovennatuurlijke wereld van vampieren, weerwolven en heksen. Ze komt in een driehoeksverhouding terecht met de vampierbroers Stefan en Damon, terwijl ze vecht om haar familie en vrienden te beschermen

'Emily in Paris'-hunk speelt hoofdrol in nieuwe film 'Libre'

Karen Luiken-16 september 2024 om 09:33

Eén van de redenen waarom we naar ‘Emily in Paris’ kijken? Lucas Bravo, die de rol van Gabriel speelt in de serie. En die acteur is binnenkort ook in een nieuw project te zien. Hij kruipt voor de film ‘Libre’ in de huid van een gewaagde crimineel.

‘Libre’ is geïnspireerd op de avonturen van Bruno Sulak, een legendarische crimineel in Frankrijk in de jaren ’70 en ’80. Bekend om zijn charme en finesse, bedacht hij gewaagde overvallen zonder ook maar één schot te lossen. Maar naarmate zijn roem toenam, groeide ook de achtervolging van George Moréas, een vastberaden politiecommissaris die er een handje van heeft om criminelen te slim af te zijn. Terwijl Moréas dichterbij komt, worden Sulaks ontsnappingen uit de gevangenis legendarisch, gevoed door zijn drang naar vrijheid en een brandend verlangen naar zijn geliefde Annie. Temidden van de chaos van hun criminele avonturen worden Sulak en Annie de ultieme symbolen van verzet in het meest opwindende kat-en-muisspel dat de natie in zijn greep houdt.

Naast Lucas Bravo spelen ook Yvan Attal en Léa Luce Busato grote rollen in ‘Libre’, die vanaf 1 november beschikbaar is op Prime Video. De officiële trailer bekijk je hieronder.

Donald Trump: "Ik haat Taylor Swift"

Chelsy Vanlerberghe-16 september 2024 om 09:25

Popster Taylor Swift heeft miljoenen fans, maar Donald Trump hoort daar duidelijk niet bij. Op zijn eigen platform, Truth Social, postte hij zondag in capslock: "IK HAAT TAYLOR SWIFT." Zonder verdere uitleg of context.

Swift sprak zich na het debat tussen Trump en Kamala Harris uit op sociale media. Ze liet haar volgers weten dat ze Harris steunde en riep hen op om zelf goed onderzoek te doen. Haar steun leek meteen effect te hebben: volgens Amerikaanse media hebben meer dan 400.000 mensen de officiële stemwebsite vote.gov bezocht dankzij haar oproep.

In een interview met Fox News reageerde Trump op haar statement. Hij zei dat hij "geen fan" is van Swift en het wel had verwacht dat ze Harris zou steunen. Volgens hem zou Swift commercieel de gevolgen kunnen ondervinden van haar politieke keuze. "Ik denk dat het impact zal hebben op haar verkoopcijfers", zei hij.

In 2020 steunde Swift ook al Joe Biden. Trump liet toen weten dat hij "haar muziek 25% minder leuk vond". Swift gaf subtiel antwoord door 25% korting te geven op haar merchandise.

Ontdek meer