Amelie Lens en Charlotte De Witte draaien binnenkort B2B in Gent

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 15:44

Noteer alvast: op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2025 gaan Amelie Lens en Charlotte de Witte voor het eerst samen back-to-back in Flanders Expo, Gent. Twee avonden vol keiharde techno. Let's go!

Na wekenlang geheimzinnig doen op socials en subtiele hints tijdens hun sets, is het eindelijk out in the open: deze twee Belgische technogiganten delen voor het eerst ooit samen het podium. Flanders Expo wordt omgetoverd tot een gigantische rave met plek voor 20.000 party animals per avond. Verwacht epische visuals en knallen tot diep in de nacht.

Amelie Lens, bekend van haar labels LENSKE en EXHALE, is niet alleen een dj, maar ook een raver in hart en nieren. Over de collab zegt ze: "Ik sta te popelen om met Charlotte iets unieks neer te zetten. Eén scene, één liefde voor techno!"

Charlotte de Witte, wereldwijd erkend als dé techno queen en vier keer op rij uitgeroepen tot de beste techno DJ volgens DJ Mag, gaat nog een stapje verder: "Het voelt gewoon goed om met Amelie te werken. Dit wordt huge, Belgische techno op z’n best!"

De tickets gaan op 12 september live via livenation.be. Dagtickets kosten je €59,99, maar voor €99,99 heb je een combiticket voor beide avonden. Wil je all-in gaan? Scoor een Clubhouse ticket voor €109,99 of ga voor de VIP-experience met Paddock tickets aan €179,99.

Donald Trump: "Ik haat Taylor Swift"

Chelsy Vanlerberghe-16 september 2024 om 09:25

Popster Taylor Swift heeft miljoenen fans, maar Donald Trump hoort daar duidelijk niet bij. Op zijn eigen platform, Truth Social, postte hij zondag in capslock: "IK HAAT TAYLOR SWIFT." Zonder verdere uitleg of context.

Swift sprak zich na het debat tussen Trump en Kamala Harris uit op sociale media. Ze liet haar volgers weten dat ze Harris steunde en riep hen op om zelf goed onderzoek te doen. Haar steun leek meteen effect te hebben: volgens Amerikaanse media hebben meer dan 400.000 mensen de officiële stemwebsite vote.gov bezocht dankzij haar oproep.

In een interview met Fox News reageerde Trump op haar statement. Hij zei dat hij "geen fan" is van Swift en het wel had verwacht dat ze Harris zou steunen. Volgens hem zou Swift commercieel de gevolgen kunnen ondervinden van haar politieke keuze. "Ik denk dat het impact zal hebben op haar verkoopcijfers", zei hij.

In 2020 steunde Swift ook al Joe Biden. Trump liet toen weten dat hij "haar muziek 25% minder leuk vond". Swift gaf subtiel antwoord door 25% korting te geven op haar merchandise.

Stromae brengt binnenkort nieuwe muziek uit

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:05- Foto:

Reuters

Stromae is na een pauze bezig met een comeback. De zanger, die eerder deze week al bekendmaakte bezig te zijn met een concertfilm, brengt binnenkort een nieuw nummer uit.

Het gaat om de soundtrack voor ‘Arcane’, een animatieserie van Netflix. Het liedje is gemaakt in samenwerking met de Franse zangeres Pomme. Andere artiesten die op de soundtrack te horen zijn, zijn Twenty One Pilots, Ashnikko en Stray Kids.

Het tweede seizoen van ‘Arcane’ verschijnt in november op Netflix.

Ontdek meer