Barry Keoghan gecast voor 'Peaky Blinders'-film

Chelsy Vanlerberghe-30 augustus 2024 om 11:45

Barry Keoghan, bekend van zijn rol in 'Saltburn', zal naast Cillian Murphy schitteren in de aankomende 'Peaky Blinders'-film van Netflix.

Netflix heeft deze zomer bevestigd dat Cillian Murphy terugkeert als de beruchte gangster Thomas Shelby in de nieuwe film, en hij zal ook als co-producer aan het project bijdragen.

Barry Keoghan voegt zich nu ook aan de cast toe. Keoghan, die een Oscar-nominatie ontving voor zijn rol in 'The Banshees of Inisherin' en een BAFTA won voor zijn rol als slimme Oxford-student in 'Saltburn', verscheen recentelijk in de muziekvideo van zijn liefje, Sabrina Carpenter, voor het nummer 'Please, Please, Please'.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Peaky Blinders’ werd uitgezonden. De serie, die in 2013 van start ging en liep tot 2022, blijft nog steeds razend populair. In die periode zijn er 6 seizoenen verschenen.

Is verhaal 'Squid Game' gestolen? Indiase producent klaagt Netflix aan

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:10

Netflix wordt aangeklaagd voor plagiaat. De Indiase filmproducent Sohan Shah beweert dat de streamingsdienst het verhaal van ‘Squid Game’ heeft gestolen van zijn film ‘Luck’, die in 2009 werd uitgebracht. Dat meldt TMZ.

‘Luck’ gaat over een onderwereldbaas die mensen van over de hele wereld rekruteert om deel te nemen aan een reeks uitdagingen die zijn ontworpen om hun ‘Luck’-factor te testen. Terwijl meerdere kandidaten overlijden tijdens het doen van de spellen, zijn er in de ‘echte’ wereld mensen die er geld mee verdienen door geld in te zetten op spelers die volgens hen de meeste kans maken om te winnen.

Filmproducent Sohan Shah is ervan overtuigd dat het verhaal van ‘Squid Game’ is gestolen van zijn film. De eerste plannen van ‘Squid Game’ zijn volgens hem in 2009 gemaakt, vlak na het verschijnen van ‘Luck’.

Stromae brengt binnenkort nieuwe muziek uit

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:05- Foto:

Reuters

Stromae is na een pauze bezig met een comeback. De zanger, die eerder deze week al bekendmaakte bezig te zijn met een concertfilm, brengt binnenkort een nieuw nummer uit.

Het gaat om de soundtrack voor ‘Arcane’, een animatieserie van Netflix. Het liedje is gemaakt in samenwerking met de Franse zangeres Pomme. Andere artiesten die op de soundtrack te horen zijn, zijn Twenty One Pilots, Ashnikko en Stray Kids.

Het tweede seizoen van ‘Arcane’ verschijnt in november op Netflix.

Ontdek meer