Aubrey Plaza keek nog niet naar 'The White Lotus' ondanks hoofdrol

Chelsy Vanlerberghe-28 augustus 2024 om 11:13

In een interview met The Wall Street Journal onthult Audrey Plaza dat ze nog nooit een aflevering van 'The White Lotus' heeft gezien, ondanks haar rol in het tweede seizoen. Ze had moeite met het openen van haar HBO Max-account en gaf het op toen ze het wachtwoord niet kon vinden.

Plaza speelde een strenge advocaat, Harper, die getrouwd was met de naïeve Ethan (Will Sharpe), maar zag zichzelf dus nog nooit in de rol. "Ik ga het wel kijken", zei ze. “Om eerlijk te zijn, had ik moeite met het openen van mijn HBO Max-account toen ik het oorspronkelijk probeerde te kijken. Ik kon het wachtwoord niet vinden, en meestal geef ik gewoon op als ik de wachtwoorden niet kan achterhalen. Ik kan zulke dingen gewoon niet aan.”

'The White Lotus' komt terug voor een derde seizoen, dit keer in Thailand, met een nieuwe cast waaronder Walton Goggins en Michelle Monaghan. Goggins zegt dat het nieuwe seizoen heel bijzonder zal zijn en veel mensen zal aanspreken. Spannend!

Is verhaal 'Squid Game' gestolen? Indiase producent klaagt Netflix aan

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:10

Netflix wordt aangeklaagd voor plagiaat. De Indiase filmproducent Sohan Shah beweert dat de streamingsdienst het verhaal van ‘Squid Game’ heeft gestolen van zijn film ‘Luck’, die in 2009 werd uitgebracht. Dat meldt TMZ.

‘Luck’ gaat over een onderwereldbaas die mensen van over de hele wereld rekruteert om deel te nemen aan een reeks uitdagingen die zijn ontworpen om hun ‘Luck’-factor te testen. Terwijl meerdere kandidaten overlijden tijdens het doen van de spellen, zijn er in de ‘echte’ wereld mensen die er geld mee verdienen door geld in te zetten op spelers die volgens hen de meeste kans maken om te winnen.

Filmproducent Sohan Shah is ervan overtuigd dat het verhaal van ‘Squid Game’ is gestolen van zijn film. De eerste plannen van ‘Squid Game’ zijn volgens hem in 2009 gemaakt, vlak na het verschijnen van ‘Luck’.

Stromae brengt binnenkort nieuwe muziek uit

Karen Luiken-14 september 2024 om 09:05- Foto:

Reuters

Stromae is na een pauze bezig met een comeback. De zanger, die eerder deze week al bekendmaakte bezig te zijn met een concertfilm, brengt binnenkort een nieuw nummer uit.

Het gaat om de soundtrack voor ‘Arcane’, een animatieserie van Netflix. Het liedje is gemaakt in samenwerking met de Franse zangeres Pomme. Andere artiesten die op de soundtrack te horen zijn, zijn Twenty One Pilots, Ashnikko en Stray Kids.

Het tweede seizoen van ‘Arcane’ verschijnt in november op Netflix.

Ontdek meer