Mariah Carey verliest moeder en zus op zelfde dag

Karen Luiken-27 augustus 2024 om 07:19

Mariah Carey gaat door een afschuwelijke periode. De zangeres is zowel haar moeder als haar zus verloren, nota bene op dezelfde dag. Dat laat ze weten in een verklaring aan People.

“Mijn hart is gebroken nadat ik afgelopen weekend mijn moeder ben verloren”, aldus Mariah. “Verdrietig genoeg ben ik door een tragische samenloop van omstandigheden mijn zus op dezelfde dag verloren.”

“Ik voel me gezegend dat ik de laatste week met mijn moeder kon doorbrengen voor ze overleed. Ik waardeer alle liefde, steun en respect voor mijn privacy in deze onmogelijke tijd", vervolgt de zangeres.

Het is niet duidelijk waaraan de moeder en zus van Mariah zijn overleden.


Oui oui! Netflix kondigt 5de seizoen 'Emily In Paris' aan

Chelsy Vanlerberghe-16 september 2024 om 13:52

O la la! Netflix heeft goed nieuws voor fans van 'Emily in Paris': er komt een vijfde seizoen!

Vorige week werd het tweede deel van seizoen 4 gelanceerd, en deel 1 is al sinds 12 augustus te zien. Het eerste deel haalde meteen de eerste plaats in de Netflix Global Top 10, met bijna 20 miljoen weergaven in vier dagen. Het volledige vierde seizoen is nu wereldwijd te bekijken op Netflix.

'Emily in Paris' volgt Emily Cooper, een jonge Amerikaanse marketeer die haar leven in Chicago achterlaat voor een avontuur in Parijs. Daar duikt ze in de wereld van een modebedrijf en wordt ze ondergedompeld in het luxe, maar vaak chaotische leven in de Franse hoofdstad.

Met een vijfde seizoen in het vooruitzicht, kunnen fans zich al voorbereiden op nog meer avonturen van Emily in de stad van de liefde.

'Emily in Paris'-hunk speelt hoofdrol in nieuwe film 'Libre'

Karen Luiken-16 september 2024 om 09:33

Eén van de redenen waarom we naar ‘Emily in Paris’ kijken? Lucas Bravo, die de rol van Gabriel speelt in de serie. En die acteur is binnenkort ook in een nieuw project te zien. Hij kruipt voor de film ‘Libre’ in de huid van een gewaagde crimineel.

‘Libre’ is geïnspireerd op de avonturen van Bruno Sulak, een legendarische crimineel in Frankrijk in de jaren ’70 en ’80. Bekend om zijn charme en finesse, bedacht hij gewaagde overvallen zonder ook maar één schot te lossen. Maar naarmate zijn roem toenam, groeide ook de achtervolging van George Moréas, een vastberaden politiecommissaris die er een handje van heeft om criminelen te slim af te zijn. Terwijl Moréas dichterbij komt, worden Sulaks ontsnappingen uit de gevangenis legendarisch, gevoed door zijn drang naar vrijheid en een brandend verlangen naar zijn geliefde Annie. Temidden van de chaos van hun criminele avonturen worden Sulak en Annie de ultieme symbolen van verzet in het meest opwindende kat-en-muisspel dat de natie in zijn greep houdt.

Naast Lucas Bravo spelen ook Yvan Attal en Léa Luce Busato grote rollen in ‘Libre’, die vanaf 1 november beschikbaar is op Prime Video. De officiële trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer