EOTB-ster Sem reageert op ongeluk Dusty

Karen Luiken-23 juli 2021 om 03:45

Sem de Coninck laat van zich horen na het ernstige ongeluk dat haar ex Dusty heeft gehad. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is. Dat zegt ze op Instagram.

Dusty is eerder deze week betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk. Hij is met zijn scooter hard ten val gekomen en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Naast een ambulance werd er ook een traumateam opgeroepen. De realityster zou nu in coma liggen en vechten voor zijn leven.

Sem was eigenlijk niet van plan om publiekelijk op het ongeluk te reageren, maar veranderde van gedachte na het ontvangen van berichtjes via Instagram. “Ik krijg heel veel verwijten in mijn dm, dat ik niks plaats over de situatie met Dusty”, zegt ze. “De reden hiervan is dat ik vind dat niet alles meteen op social media hoeft te komen.”

Toch heeft ze nu een foto van zichzelf en haar ex gedeeld, met daarbij de volgende tekst: “Tuurlijk vind ik het erg wat er met Dusty gebeurd is en hoop ik dat alles goed komt. Dusty is sterk en daar geloof ik in. We blijven voor hem duimen. You can do it.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer