EOTB-ster Sem reageert op ongeluk Dusty

Karen Luiken-23 juli 2021 om 03:45

Sem de Coninck laat van zich horen na het ernstige ongeluk dat haar ex Dusty heeft gehad. De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is. Dat zegt ze op Instagram.

Dusty is eerder deze week betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk. Hij is met zijn scooter hard ten val gekomen en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Naast een ambulance werd er ook een traumateam opgeroepen. De realityster zou nu in coma liggen en vechten voor zijn leven.

Sem was eigenlijk niet van plan om publiekelijk op het ongeluk te reageren, maar veranderde van gedachte na het ontvangen van berichtjes via Instagram. “Ik krijg heel veel verwijten in mijn dm, dat ik niks plaats over de situatie met Dusty”, zegt ze. “De reden hiervan is dat ik vind dat niet alles meteen op social media hoeft te komen.”

Toch heeft ze nu een foto van zichzelf en haar ex gedeeld, met daarbij de volgende tekst: “Tuurlijk vind ik het erg wat er met Dusty gebeurd is en hoop ik dat alles goed komt. Dusty is sterk en daar geloof ik in. We blijven voor hem duimen. You can do it.”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer