'Glee'-ster Lea Michele bevallen van tweede kindje

Karen Luiken-26 augustus 2024 om 07:41

Lea Michele leeft op een roze wolk. De 37-jarige ‘Glee’-ster is bevallen van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich. Dat maakt het koppel bekend via Instagram.

“Onze harten zijn vol met liefde”, schrijft Lea bij een foto. Ze heeft een dochtertje gekregen dat ze de naam Emery Sol Reich heeft gegeven.

Het kleine meisje is het zusje van haar broer Ever, die in 2020 ter wereld kwam. Zandy Reich is de vader van beide kindjes. Lea stapte in 2019 met hem in het huwelijksbootje.

Nieuwe film 'Uglies' met Joey King nu op Netflix

Karen Luiken-13 september 2024 om 09:42

De nieuwe film ‘Uglies’ staat vanaf vandaag op Netflix en die moet je absoluut zien. Is het niet voor de geweldige cast, dan wel voor het bizarre verhaal.

‘Uglies’ gaat over Tally die in een futuristische wereld leeft waarin iedereen wordt onderworpen aan een verplichte operatie die fysieke verschillen uitwist en iedereen mooi maakt. Tally staat op het punt zestien jaar oud te worden en kan niet wachten tot ze haar operatie krijgt. Maar in de aanloop naar deze levensveranderende ingreep, raakt een van haar beste vriendinnen vermist en krijgt ze een compleet ander beeld van de maatschappij waar ze in terechtkomt.

De hoofdrol wordt gespeeld door Joey King, die je ook wel kunt kennen van de Netflix-hit ‘The Kissing Booth’. Chase Stokes, die in ‘Outer Banks’ speelt, Keith Powers, Brianne Tju en Laverne Cox zijn haar tegenspelers in deze film.

Demi Lovato stelt jongere zelf gerust in nieuwe single

Chelsy Vanlerberghe-13 september 2024 om 09:39

Demi Lovato heeft een nieuwe single uitgebracht: 'You'll be OK, kid'. Het nummer werd geschreven en opgenomen voor de aankomende Hulu-documentaire 'Child Star'.

"Werken aan 'Child Star' was voor mij een heel reflectieve ervaring", legt Lovato uit in een verklaring. "Het gaf me de kans om diep in emoties uit mijn kindertijd te duiken, terwijl ik ook contact maakte met anderen die zoveel soortgelijke ervaringen hadden. Tijdens het bewerken van de film werd ik enorm geïnspireerd om een lied te schrijven. Het idee om via pijn en moeilijkheden van mijn kindster-periode contact te maken met mijn jongere zelf was erg belangrijk voor mij. Ik schreef het nummer als een brief aan mijn innerlijke kind, en ik hoop dat het anderen ook de kans geeft om met hun innerlijke kind in contact te komen."

Child Star onderzoekt de hoogte- en dieptepunten van opgroeien in de schijnwerpers, door de ogen van enkele van de bekendste voormalige kindsterren ter wereld. In de documentaire zit Lovato samen met beroemdheden zoals Drew Barrymore, Kenan Thompson, Christina Ricci, Raven-Symoné, JoJo Siwa en Alyson Stoner. Lovato regisseerde de film samen met Nicola Marsh, en het is haar regiedebuut.

Ontdek meer