Deze 'Riverdale' acteur krijgt rol in tweede seizoen 'Beef'

Karen Luiken-22 augustus 2024 om 08:08

Dubbel goed nieuws over ‘Beef’. De Netflix-serie krijgt een tweede seizoen en niemand minder dan 'Riverdale'-ster Charles Melton speelt daar een rol in. Dat maakt de acteur bekend in een gesprek met V Magazine.

In het eerste seizoen van ‘Beef’ kropen Ali Wong en Steven Yeun in de huid van twee inwoners van Los Angeles, die problemen met elkaar krijgen na een verkeersruzie. In het tweede seizoen spelen Charles Melton en Cailee Spaeny een duo. Het is nog niet bekend welke rol de twee precies gaan spelen.

Charles laat in een gesprek met V Magazine weten zin te hebben in het project. “Het gaat binnenkort allemaal gebeuren. Het is een van de beste dingen die ik ooit heb gelezen”, aldus de acteur.

Nieuwe bad guy maakt opwachting in 'Familie'

Karen Luiken-13 september 2024 om 13:38

Wie vanavond naar een nieuwe aflevering van ‘Familie’ kijkt, ziet een nieuw personage voorbijkomen. Acteur Manou Kersting vervoegt de cast en kruipt in de huid van bad guy Paul Dujardin.

Paul gaat het leven van Joris Nuyens (aka opperschurk Bert Van den Bossche) de komende weken behoorlijk zuur maken. Hij is de muurmoordenaar die in opdracht van Joris een aanslag pleegde op Bart Van den Bossche. De aanslag mislukte, waarna Joris besloot de stekker eruit te trekken. Maar dat laat Paul niet zomaar gebeuren. Hij wil geld zien.

“Paul Dujardin is een gevaarlijke crimineel die heel goed onder de radar kan blijven”, zegt acteur Manou Kersting. “Hij weet goed onwetenden te charmeren om ze zo voor zich te winnen en om ze vervolgens te gebruiken om zijn doel te bereiken.”

Nieuwe film 'Uglies' met Joey King nu op Netflix

Karen Luiken-13 september 2024 om 09:42

De nieuwe film ‘Uglies’ staat vanaf vandaag op Netflix en die moet je absoluut zien. Is het niet voor de geweldige cast, dan wel voor het bizarre verhaal.

‘Uglies’ gaat over Tally die in een futuristische wereld leeft waarin iedereen wordt onderworpen aan een verplichte operatie die fysieke verschillen uitwist en iedereen mooi maakt. Tally staat op het punt zestien jaar oud te worden en kan niet wachten tot ze haar operatie krijgt. Maar in de aanloop naar deze levensveranderende ingreep, raakt een van haar beste vriendinnen vermist en krijgt ze een compleet ander beeld van de maatschappij waar ze in terechtkomt.

De hoofdrol wordt gespeeld door Joey King, die je ook wel kunt kennen van de Netflix-hit ‘The Kissing Booth’. Chase Stokes, die in ‘Outer Banks’ speelt, Keith Powers, Brianne Tju en Laverne Cox zijn haar tegenspelers in deze film.

Ontdek meer