Fire is Gold maakt line-up bekend

Karen Luiken-22 juli 2021 om 16:31

Na een pandemie die al anderhalf jaar duurt wordt het deze zomer eens hoog tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Verzamel je vrienden, houd de datum van 4 september vrij en zet Fire is Gold in je agenda. De organisatie van het festival heeft vandaag de line-up bekendgemaakt en die is om te smullen.

Eén van de vele artiesten die een optreden zal verzorgen is Damso, de grootste Belgische rapper van dit moment. ’Hij is klaar om de hele zaal op zijn kop te zetten’, laat de festivalorganisatie weten. ‘De QALF-hitmaker zal de juiste energie brengen waar we allemaal naar hunkeren.’

Naast Damso kunnen we ook bezoekjes verwachten van onder anderen Bizzey, Bryan MG, Broederliefde, Dopebwoy, Miss Angel, Chuki Beats & Friends, Armizy, Dj Lizaay, Dystinct, Female Takover, Freddie Konings, Hakimm, Masai & The Roots, Springbreakers Soundsystem en Zoey Hasselbank.

De laatste editie van Fire is Gold vond in 2019 plaats en ontving 10.000 bezoekers. Dit keer hoopt de organisatie er net zo’n groot feest van te maken als toen. ‘We weten dat de pandemie voor ons allemaal vermoeiend is geweest. De juiste voorzorgsmaatregelen zullen worden genomen en veiligheidsprotocollen zullen worden gevolgd.’

Fire is Gold vindt op 4 september plaats op Middenvijver Antwerpen.

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer