Fire is Gold maakt line-up bekend

Karen Luiken-22 juli 2021 om 16:31

Na een pandemie die al anderhalf jaar duurt wordt het deze zomer eens hoog tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Verzamel je vrienden, houd de datum van 4 september vrij en zet Fire is Gold in je agenda. De organisatie van het festival heeft vandaag de line-up bekendgemaakt en die is om te smullen.

Eén van de vele artiesten die een optreden zal verzorgen is Damso, de grootste Belgische rapper van dit moment. ’Hij is klaar om de hele zaal op zijn kop te zetten’, laat de festivalorganisatie weten. ‘De QALF-hitmaker zal de juiste energie brengen waar we allemaal naar hunkeren.’

Naast Damso kunnen we ook bezoekjes verwachten van onder anderen Bizzey, Bryan MG, Broederliefde, Dopebwoy, Miss Angel, Chuki Beats & Friends, Armizy, Dj Lizaay, Dystinct, Female Takover, Freddie Konings, Hakimm, Masai & The Roots, Springbreakers Soundsystem en Zoey Hasselbank.

De laatste editie van Fire is Gold vond in 2019 plaats en ontving 10.000 bezoekers. Dit keer hoopt de organisatie er net zo’n groot feest van te maken als toen. ‘We weten dat de pandemie voor ons allemaal vermoeiend is geweest. De juiste voorzorgsmaatregelen zullen worden genomen en veiligheidsprotocollen zullen worden gevolgd.’

Fire is Gold vindt op 4 september plaats op Middenvijver Antwerpen.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer