Cast 'It Ends With Us' wil niets met Justin Baldoni te maken hebben

Chelsy Vanlerberghe-13 augustus 2024 om 08:48

Het drama in de nieuwe film 'It Ends With Us' speelt zich niet alleen op het scherm af, maar ook daarbuiten. Volgens een insider zou de spanning verder gaan dan een simpele creatieve botsing tussen regisseur en hoofdrolspeler Justin Baldoni en actrice Blake Lively. Dat onthulde de bron aan People Magazine.

"Niet alles is wat het lijkt," zegt een insider. "Er zit veel meer achter dit verhaal. De belangrijkste castleden en auteur Colleen Hoover willen niets met hem te maken hebben."

De spanningen achter de schermen werden duidelijk toen Baldoni tijdens de première in New York niet met de rest van de cast op de foto ging. Fans merkten ook op dat Lively, Hoover en andere castleden hem niet terugvolgen op Instagram.

Op 9 augustus kwamen berichten naar buiten over Baldoni's vermeende wangedrag. De Daily Mail beweerde dat hij zich op de set van 'It Ends with Us' "chauvinistisch" en "bijna mishandelend" gedroeg. Page Six meldde diezelfde dag dat Baldoni achter de schermen een "uiterst moeilijke" sfeer voor de hele cast creëerde.

Ondanks alle roddels ging de film goed van start met $50 miljoen aan de Amerikaanse box office. In de film speelt Lively Lily Bloom, een bloemiste die verstrikt raakt in een toxische relatie met een neurochirurg, gespeeld door Baldoni.

Er wordt gespeculeerd dat Lively de volgende film wil regisseren, wat de spanningen verder zou hebben aangewakkerd. Baldoni ontkende echter plannen voor een vervolg en zei dat hij zich momenteel alleen op het heden richt.

Bridgerton introduceert love interest van Benedict

Chelsy Vanlerberghe-11 september 2024 om 15:18

Het is officieel: Netflix heeft bevestigd dat actrice Yerin Ha in seizoen 4 van 'Bridgerton' te zien zal zijn als de love interest van Benedict Bridgerton.

"Sophie is gearriveerd", schrijft de streamingdienst op sociale media. Ha zal de rol spelen van Sophie Baek (Beckett in de boeken). In het boek 'An Offer From a Gentleman' van Julia Quinn heeft ze een langzaam opbloeiende romance met Benedict, en seizoen 4 is op dat verhaal gebaseerd.

Netflix heeft ook een eerste teaser gedropt met Ha als Sophie. Check 'm hieronder.

Volgens Netflix draait seizoen 4 om Benedict, de kunstzinnige tweede zoon. Zijn broers zijn gelukkig getrouwd, maar Benedict heeft geen zin om zich te settelen... totdat hij op het gemaskerd bal van zijn moeder een mysterieuze 'dame in zilver' ontmoet.

En die dame is dus Sophie. In het boek is zij de dochter van een graaf en een van zijn dienstmeiden. Hoewel ze in zijn huis werd opgevoed, werd ze nooit erkend als familie.

Hoewel Benedicts verhaal het derde boek is, heeft de serie de volgorde aangepast. Seizoen 3 was gebaseerd op het vierde boek, 'Romancing Mister Bridgerton', waarin Colin Bridgerton en Penelope Featherington centraal staan.

In de seizoensfinale van seizoen 3 kregen we trouwens al een hint dat Benedicts liefdesverhaal eraan zat te komen, toen Eloise, die met Francesca naar Schotland gaat, beloofde op tijd terug te zijn voor het beroemde gemaskerd bal van hun moeder. Dat is namelijk de plek waar Sophie en Benedict elkaar voor het eerst ontmoeten.

Stromae komt met eigen concertfilm

Karen Luiken-11 september 2024 om 15:15

Het is een tijdje stil geweest rondom Stromae, maar daar brengt de zanger nu verandering in met leuk nieuws. De zanger laat weten bezig te zijn met een eigen concertfilm.

“Het is een tijdje geleden dat ik nieuws met jullie heb gedeeld”, aldus Stromae, die een pauze nam vanwege zijn mentale gezondheid. “Ten eerste wil ik jullie bedanken voor al jullie support. Ik ben geraakt door jullie betrokkenheid nadat ik het laatste deel van mijn tour moest afzeggen. Ik weet dat dit een teleurstelling was voor een aantal voor jullie, en ik had gehoopt deze reis positiever te kunnen eindigen.”

Om dat laatste toch nog te kunnen doen, hebben Stromae en zijn team al het beschikbare beeldmateriaal van zijn liveshow verzameld en er een film van gemaakt. “Ik wilde jullie de kans geven om toch van het optreden te kunnen genieten.”

Meer informatie wordt later bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer we de concertfilm kunnen verwachten.

Ontdek meer