‘Deadline & Wolverine’ bereikt belangrijke mijlpaal

Karen Luiken-12 augustus 2024 om 11:08

De langverwachte film ‘Deadpool & Wolverine’ heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Het Marvel-pareltje heeft wereldwijd al meer dan 1 miljard dollar in het laatje gebracht.

Alleen in Noord-Amerika haalde ‘Deadpool & Wolverine’ al ruim 494 miljoen dollar op. In de rest van de wereld kwam daar nog zo’n 535 miljoen bij. Tel je die twee bedragen bij elkaar op, dan kom je uit op meer dan 1 miljard.

Het is pas de tweede film dit jaar die de miljardengrens passeert. Alleen ‘Inside Out 2’ kreeg hetzelfde voor elkaar. Voor Marvel is het de elfde superheldenfilm tot nu toe die deze prestatie haalt.

Bridgerton introduceert love interest van Benedict

Chelsy Vanlerberghe-11 september 2024 om 15:18

Het is officieel: Netflix heeft bevestigd dat actrice Yerin Ha in seizoen 4 van 'Bridgerton' te zien zal zijn als de love interest van Benedict Bridgerton.

"Sophie is gearriveerd", schrijft de streamingdienst op sociale media. Ha zal de rol spelen van Sophie Baek (Beckett in de boeken). In het boek 'An Offer From a Gentleman' van Julia Quinn heeft ze een langzaam opbloeiende romance met Benedict, en seizoen 4 is op dat verhaal gebaseerd.

Netflix heeft ook een eerste teaser gedropt met Ha als Sophie. Check 'm hieronder.

Volgens Netflix draait seizoen 4 om Benedict, de kunstzinnige tweede zoon. Zijn broers zijn gelukkig getrouwd, maar Benedict heeft geen zin om zich te settelen... totdat hij op het gemaskerd bal van zijn moeder een mysterieuze 'dame in zilver' ontmoet.

En die dame is dus Sophie. In het boek is zij de dochter van een graaf en een van zijn dienstmeiden. Hoewel ze in zijn huis werd opgevoed, werd ze nooit erkend als familie.

Hoewel Benedicts verhaal het derde boek is, heeft de serie de volgorde aangepast. Seizoen 3 was gebaseerd op het vierde boek, 'Romancing Mister Bridgerton', waarin Colin Bridgerton en Penelope Featherington centraal staan.

In de seizoensfinale van seizoen 3 kregen we trouwens al een hint dat Benedicts liefdesverhaal eraan zat te komen, toen Eloise, die met Francesca naar Schotland gaat, beloofde op tijd terug te zijn voor het beroemde gemaskerd bal van hun moeder. Dat is namelijk de plek waar Sophie en Benedict elkaar voor het eerst ontmoeten.

Stromae komt met eigen concertfilm

Karen Luiken-11 september 2024 om 15:15

Het is een tijdje stil geweest rondom Stromae, maar daar brengt de zanger nu verandering in met leuk nieuws. De zanger laat weten bezig te zijn met een eigen concertfilm.

“Het is een tijdje geleden dat ik nieuws met jullie heb gedeeld”, aldus Stromae, die een pauze nam vanwege zijn mentale gezondheid. “Ten eerste wil ik jullie bedanken voor al jullie support. Ik ben geraakt door jullie betrokkenheid nadat ik het laatste deel van mijn tour moest afzeggen. Ik weet dat dit een teleurstelling was voor een aantal voor jullie, en ik had gehoopt deze reis positiever te kunnen eindigen.”

Om dat laatste toch nog te kunnen doen, hebben Stromae en zijn team al het beschikbare beeldmateriaal van zijn liveshow verzameld en er een film van gemaakt. “Ik wilde jullie de kans geven om toch van het optreden te kunnen genieten.”

Meer informatie wordt later bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer we de concertfilm kunnen verwachten.

Ontdek meer