'It Ends With Us': is er ruzie tussen Blake Lively en Justin Baldoni?

Chelsy Vanlerberghe-09 augustus 2024 om 09:27

Hebben Blake Lively en Justin Baldoni ruzie gekregen tijdens het filmen van 'It Ends With Us'? Fans denken alvast van wel! De film is sinds 9 augustus te zien in de bioscoop, maar mensen zijn ervan overtuigd dat er niet enkel drama is op het scherm.

Waarom al die speculaties? Het begon allemaal toen Blake en Justin niet samen op de foto gingen tijdens de première in New York City, hoewel ze elkaars love interest spelen in de film. Blake poseerde vrolijk met andere co-sterren zoals Jenny Slate en Brandon Sklenar, maar Justin? Niets te zien. Twee dagen later was hij ook niet aanwezig bij een fotomoment in Londen. En wat nog vreemder is: Blake volgt Justin niet meer op Instagram, terwijl hij haar nog steeds volgt. Ook sommige andere castleden volgen Justin Baldoni niet meer. Bovendien heeft Colleen Hoover, de schrijfster van de bestseller waarop de film is gebaseerd, Baldoni ontvolgd. Dit viel op omdat Hoover en Baldoni tijdens de ontwikkeling van de film regelmatig samen op elkaars Instagram te zien waren.

Op sociale media draait de geruchtenmolen op volle toeren, fans speculeren over mogelijke spanningen achter de schermen tijdens de opnames van de film.

Maar dat is niet alles. Tijdens de première wilde actrice Jenny Slate niet ingaan op vragen over Justin, wat de speculaties verder aanwakkerde. Blake’s echtgenoot, Ryan Reynolds, wordt ook in het verhaal betrokken. Justin Baldoni is naast hoofdrolspeler ook de regisseur van de film. Er wordt gespeculeerd dat Lively haar man, Ryan Reynolds, heeft ingeschakeld om de creatieve controle over de film over te nemen. Dit gerucht werd versterkt toen Lively onthulde dat Reynolds een belangrijke scène had geschreven.

Of er daadwerkelijk iets aan de hand is tussen Blake en Justin blijft voorlopig een mysterie. Zowel team Lively als team Baldoni geven geen commentaar op de situatie. Wat betreft de toekomst: Hoover heeft een vervolg uitgebracht, de roman 'It Starts with Us' uit 2022. Baldoni houdt zich op de vlakte over de vraag of hij de film in de franchise nog zal regisseren, hoewel zijn personage een belangrijke rol speelt in het vervolg. Het is onduidelijk of de twee opnieuw samen op de set willen staan.

Taylor Swift wint meeste prijzen bij MTV VMA's

Karen Luiken-12 september 2024 om 11:59

Ze had al de meeste nominaties op zak en wist ook de meeste prijzen te veroveren. Taylor Swift is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards in New York.

Taylor had maar liefst tien nominaties voor de VMA’s te pakken en was daarmee de grootste kanshebbers. Ze wist er uiteindelijk zeven te verzilveren, namelijk die van video van het jaar, artiest van het jaar, beste liedje van de zomer, beste bewerking, beste pop video, beste samenwerking en beste directie.

Het totaal aantal VMA’s van Taylor staat nu op dertig stuks, wat goed is voor een nieuw record. Ze verslaat daarmee Beyoncé, die tot nu toe 26 Video Music Awards in de wacht sleepte.

Andere prijswinnaars zijn onder anderen Sabrina Carpenter, Dua Lipa, Post Malone en Billie Eilish.

Eindelijk: complete vierde seizoen 'Emily in Paris' staat op Netflix

Karen Luiken-12 september 2024 om 11:51

Het wachten is eindelijk voorbij. Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ staat nu volledig op Netflix en dat betekent dat het bingewachten van start kan gaan.

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ werd opgedeeld in twee delen. De eerste afleveringen werden op 15 augustus op Netflix gezet, de overige volgden vandaag pas.

In de nieuwe afleveringen krijgen we te zien hoe Emily afreist naar Rome, waar ze niet alleen keihard aan de bak moet voor haar job, maar ook een interessante fling heeft met haar nieuwste love interest Marcello. Heeft ze eindelijk de ware liefde gevonden, of blijft haar verleden met haar andere crushes haar toch achtervolgen?

Ontdek meer