Dit is de trailer van 'Mocro Maffia: Taxi'

Chelsy Vanlerberghe-09 augustus 2024 om 09:05

Streamz heeft de trailer van 'Mocro Maffia: Taxi' gedropt. Vanaf 23 augustus kun je de film exclusief op Streamz bekijken. Later dit jaar verschijnt ook het zesde en laatste seizoen van de reeks 'Mocro Maffia'.

Younes Al Saddiqi, beter bekend als Taxi (Iliass Ojja), bevindt zich in zijn thuisbasis Marokko, waar hij geen controle heeft over zijn eigen leven of dat van zijn kinderen. Zijn vrouw, Samira (Zineb Fallouk), heeft de touwtjes nog steeds stevig in handen.

De spanning tussen Taxi en de familie van Samira loopt ondertussen steeds hoger op. Vooral Ashraf (Saïd Boumazoughe), de neef en compagnon van Samira, vindt dat er actie moet worden ondernomen. Hij beschouwt Taxi als een te groot gevaar vanwege (nog niet ondertekende) verklaringen bij de Nederlandse politie.

Om zijn leven te redden, begint Taxi aan een gevaarlijke reis door het Atlasgebergte om een nieuwe drugslijn op te zetten tussen Noord-Afrika en Europa. Een reis die hij onderneemt met een onverwachte partner, waarbij ze elkaar nooit echt honderd procent kunnen vertrouwen en ze geconfronteerd worden met rivaliserende bendes die op gewelddadige wijze hun nieuwe lijn proberen te saboteren.

Taylor Swift wint meeste prijzen bij MTV VMA's

Karen Luiken-12 september 2024 om 11:59

Ze had al de meeste nominaties op zak en wist ook de meeste prijzen te veroveren. Taylor Swift is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards in New York.

Taylor had maar liefst tien nominaties voor de VMA’s te pakken en was daarmee de grootste kanshebbers. Ze wist er uiteindelijk zeven te verzilveren, namelijk die van video van het jaar, artiest van het jaar, beste liedje van de zomer, beste bewerking, beste pop video, beste samenwerking en beste directie.

Het totaal aantal VMA’s van Taylor staat nu op dertig stuks, wat goed is voor een nieuw record. Ze verslaat daarmee Beyoncé, die tot nu toe 26 Video Music Awards in de wacht sleepte.

Andere prijswinnaars zijn onder anderen Sabrina Carpenter, Dua Lipa, Post Malone en Billie Eilish.

Eindelijk: complete vierde seizoen 'Emily in Paris' staat op Netflix

Karen Luiken-12 september 2024 om 11:51

Het wachten is eindelijk voorbij. Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ staat nu volledig op Netflix en dat betekent dat het bingewachten van start kan gaan.

Het vierde seizoen van ‘Emily in Paris’ werd opgedeeld in twee delen. De eerste afleveringen werden op 15 augustus op Netflix gezet, de overige volgden vandaag pas.

In de nieuwe afleveringen krijgen we te zien hoe Emily afreist naar Rome, waar ze niet alleen keihard aan de bak moet voor haar job, maar ook een interessante fling heeft met haar nieuwste love interest Marcello. Heeft ze eindelijk de ware liefde gevonden, of blijft haar verleden met haar andere crushes haar toch achtervolgen?

Ontdek meer