Halloween Costume Guide: 8 outfits voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-22 oktober 2021 om 08:38

Volgende week staat een van onze favoriete feestdagen terug voor de deur, Halloween. TAGMAG geeft dit jaar een Trick or Treat Halloween Party waar iedereen bij kan zijn, mits verkleedkledij! Tickets kan je kopen via deze link

En ook al valt de engste dag van het jaar telkens op 31 oktober, is het kiezen van een eng kostuum bij velen een last minute beslissing. Maar, no worries, we geven je alvast wat inspiratie. Dit zijn volgens ons de coolste Halloween kostuums van 2021!

1. Squid Game
Het populairste halloweenkostuum van 2021 wordt ongetwijfeld de Squid Game tracksuit! De kans bestaat dan wel dat je niet als enige rondloopt in de befaamde tracksuit.

2. Verpleger of Dokter
Blijf je liever in het thema van 2020? Dan kan je je verkleden als (enge) verpleger of dokter

3. Enge klassiekers

Scream, The Mummy, Friday the 13th, Nightmare on Elmstreet... Met de horror klassiekers sla je de bal nooit mis

1
2

4. Grappig

Hou je niet zo van enge kostuums en ga je liever voor iets grappigs? Onze favoriet:

5. Superhelden

Als koppel of apart, superhelden op Halloween zijn altijd een goed idee!

6. Villains

Of ga je liever voor het tegenovergestelde van een superheld, een schurk?

7. Koppelkostuums

Kom je als koppeltje naar onze Halloween Party? Hier wat ideetjes:

1
2
3
4

8. K2 zoekt...

Jou, misschien? Kom als de nieuwste aanwinst van Studio 100! Hier kan je met drie een leuk groepskostuum van maken óf extra spooky maken en de kleedjes bekladden met nepbloed! Het is tenslotte Halloween ;)

De K3 kleedjes zijn te vinden op bol.com

© Studio 100

Kom samen met onze TAGMAG Insiders feesten op de TAGMAG Trick or Treat party!

Afspraak op zondag 31 oktober in Bar Bricolage, Gent

See you there!

Tommy Hilfiger en Timberland slaan opnieuw de handen in elkaar

Samuel Wornoo-25 november 2021 om 11:00

Tommy Hilfiger en Timberland hadden al eens eerder samengewerkt, en nu slaan ze de handen opnieuw in elkaar voor een spetterende herfstcollectie.

Terwijl de eerste drop van de twee modegiganten gefocust was op de gedeelde culturele waardes van de merken, zal de tweede drop van TommyxTimberland de focus leggen op ecologisch verantwoorde mode. De collectie zegt met haar stukken dat zorg voor het milieu en fashion perfect kunnen samengaan. Ecologisch verantwoord én stylish? Sign us up!

(Beelden: Tommy Hilfiger)

1
2

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Ontdek meer