Halloween Costume Guide: 8 outfits voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-22 oktober 2021 om 08:38

Volgende week staat een van onze favoriete feestdagen terug voor de deur, Halloween. TAGMAG geeft dit jaar een Trick or Treat Halloween Party waar iedereen bij kan zijn, mits verkleedkledij! Tickets kan je kopen via deze link

En ook al valt de engste dag van het jaar telkens op 31 oktober, is het kiezen van een eng kostuum bij velen een last minute beslissing. Maar, no worries, we geven je alvast wat inspiratie. Dit zijn volgens ons de coolste Halloween kostuums van 2021!

1. Squid Game
Het populairste halloweenkostuum van 2021 wordt ongetwijfeld de Squid Game tracksuit! De kans bestaat dan wel dat je niet als enige rondloopt in de befaamde tracksuit.

2. Verpleger of Dokter
Blijf je liever in het thema van 2020? Dan kan je je verkleden als (enge) verpleger of dokter

3. Enge klassiekers

Scream, The Mummy, Friday the 13th, Nightmare on Elmstreet... Met de horror klassiekers sla je de bal nooit mis

1
2

4. Grappig

Hou je niet zo van enge kostuums en ga je liever voor iets grappigs? Onze favoriet:

5. Superhelden

Als koppel of apart, superhelden op Halloween zijn altijd een goed idee!

6. Villains

Of ga je liever voor het tegenovergestelde van een superheld, een schurk?

7. Koppelkostuums

Kom je als koppeltje naar onze Halloween Party? Hier wat ideetjes:

1
2
3
4

8. K2 zoekt...

Jou, misschien? Kom als de nieuwste aanwinst van Studio 100! Hier kan je met drie een leuk groepskostuum van maken óf extra spooky maken en de kleedjes bekladden met nepbloed! Het is tenslotte Halloween ;)

De K3 kleedjes zijn te vinden op bol.com

© Studio 100

Kom samen met onze TAGMAG Insiders feesten op de TAGMAG Trick or Treat party!

Afspraak op zondag 31 oktober in Bar Bricolage, Gent

See you there!

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Ontdek meer