Halloween Costume Guide: 8 outfits voor jou en je vrienden!

Lola Obasuyi Van Acker-22 oktober 2021 om 08:38

Volgende week staat een van onze favoriete feestdagen terug voor de deur, Halloween. TAGMAG geeft dit jaar een Trick or Treat Halloween Party waar iedereen bij kan zijn, mits verkleedkledij! Tickets kan je kopen via deze link

En ook al valt de engste dag van het jaar telkens op 31 oktober, is het kiezen van een eng kostuum bij velen een last minute beslissing. Maar, no worries, we geven je alvast wat inspiratie. Dit zijn volgens ons de coolste Halloween kostuums van 2021!

1. Squid Game
Het populairste halloweenkostuum van 2021 wordt ongetwijfeld de Squid Game tracksuit! De kans bestaat dan wel dat je niet als enige rondloopt in de befaamde tracksuit.

2. Verpleger of Dokter
Blijf je liever in het thema van 2020? Dan kan je je verkleden als (enge) verpleger of dokter

3. Enge klassiekers

Scream, The Mummy, Friday the 13th, Nightmare on Elmstreet... Met de horror klassiekers sla je de bal nooit mis

1
2

4. Grappig

Hou je niet zo van enge kostuums en ga je liever voor iets grappigs? Onze favoriet:

5. Superhelden

Als koppel of apart, superhelden op Halloween zijn altijd een goed idee!

6. Villains

Of ga je liever voor het tegenovergestelde van een superheld, een schurk?

7. Koppelkostuums

Kom je als koppeltje naar onze Halloween Party? Hier wat ideetjes:

1
2
3
4

8. K2 zoekt...

Jou, misschien? Kom als de nieuwste aanwinst van Studio 100! Hier kan je met drie een leuk groepskostuum van maken óf extra spooky maken en de kleedjes bekladden met nepbloed! Het is tenslotte Halloween ;)

De K3 kleedjes zijn te vinden op bol.com

© Studio 100

Kom samen met onze TAGMAG Insiders feesten op de TAGMAG Trick or Treat party!

Afspraak op zondag 31 oktober in Bar Bricolage, Gent

See you there!

Tommy Jeans dropt nieuwe NBA collectie!

Amber Schepers-26 mei 2022 om 07:30

Goed nieuws voor fashion lovers die houden van een echte vintage look. Tommy Jeans lanceert dit voorjaar samen met NBA een nostalgische streetwear-modecollectie. Ze werken voor de collectie met nostalgische stijlen van Tommy’s straatcultuur.

Streetwear-mode op zijn best, dat kan je écht wel zeggen over de nieuwe Tommy Jeans collectie in samenwerking met NBA, de National Basketball Association van de VS. Samen brengen ze een collectie uit die ontworpen is voor iedereen die houdt van vintage straatstijl. De collectie knipoogt naar de jarenlange wortels van het merk in Amerikaanse streetstyle en iconische nostalgie van de jaren '90.

De streetwear-collectie zet in op een relaxte look met all-over prints van NBA-teamlogo's. Vanaf 25 mei 2022 is de collectie beschikbaar voor vroege toegang op de website en Tommy Jeans-winkels in heel Europa!

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Ontdek meer