Heks Sabrina maakt opwachting in trailer 'Riverdale'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 06:18

Het duurt nu niet lang meer voor het zesde seizoen van ‘Riverdale’ op Netflix verschijnt. We wisten al dat de afleveringen op 17 november verwacht worden én dat Sabrina Spellman een rol krijgt in de show. Nu zijn ook de eerste beelden verschenen.

Het nieuwe seizoen van ‘Riverdale’ zit zoals verwacht weer vol spanning en drama. Eén van de karakters die daarvoor gaat zorgen, is Sabrina Spellman. Dat personage komt oorspronkelijk uit de serie ‘Chilling Adventures of Sabrina’, maar zal nu ook haar opwachting maken in ‘Riverdale’. De langverwachte crossover tussen de twee shows wordt daarmee eindelijk een feit.

Actrice Kiernan Shipka, die Sabrina speelt, maakte het nieuws twee weken geleden zelf bekend via Instagram. “Van Greendale naar Riverdale. Ik zie jullie in het zesde seizoen”, schreef ze toen. De heks zal Cheryl gaan helpen bij het oplossen van een gevaarlijke vloek.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer