Heks Sabrina maakt opwachting in trailer 'Riverdale'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 06:18

Het duurt nu niet lang meer voor het zesde seizoen van ‘Riverdale’ op Netflix verschijnt. We wisten al dat de afleveringen op 17 november verwacht worden én dat Sabrina Spellman een rol krijgt in de show. Nu zijn ook de eerste beelden verschenen.

Het nieuwe seizoen van ‘Riverdale’ zit zoals verwacht weer vol spanning en drama. Eén van de karakters die daarvoor gaat zorgen, is Sabrina Spellman. Dat personage komt oorspronkelijk uit de serie ‘Chilling Adventures of Sabrina’, maar zal nu ook haar opwachting maken in ‘Riverdale’. De langverwachte crossover tussen de twee shows wordt daarmee eindelijk een feit.

Actrice Kiernan Shipka, die Sabrina speelt, maakte het nieuws twee weken geleden zelf bekend via Instagram. “Van Greendale naar Riverdale. Ik zie jullie in het zesde seizoen”, schreef ze toen. De heks zal Cheryl gaan helpen bij het oplossen van een gevaarlijke vloek.

'La Casa de Papel'-personage Berlin krijgt eigen spin-off

Karen Luiken-01 december 2021 om 14:24

De allerlaatste afleveringen van het allerlaatste seizoen van ‘La Casa de Papel’ verschijnen over twee dagen op Netflix. Ben je bang dat je het daarna de rest van je leven zonder de opvallende personages uit de serie moet doen? Hoeft niet. Er komt een spin-off van de show en die staat helemaal in het teken van Berlin.

Acteur Pedro Alonso heeft het karakter jarenlang gespeeld en zal hoogstwaarschijnlijk ook voor de spin-off die rol weer op zich nemen. “Het is een gedenkwaardig moment, want het is het einde van de ene cyclus en het begin van een andere”, aldus de ster, doelend op het slotstuk van ‘La Casa de Papel’ en de start van de nieuwe spin-off.

Waar het verhaal precies over zal gaan, is nog niet bekend. We vermoeden dat het zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook haast wel, aangezien Berlin vroeg in die serie overlijdt aan de gevolgen van kanker.

De spin-off staat gepland voor 2023.

Zien: gloednieuwe trailer 'And Just Like That'

Karen Luiken-01 december 2021 om 09:58

Fans van ‘Sex And The City’ krijgen een vervroegd kerstcadeautje. Ze worden door HBO Max getrakteerd op de gloednieuwe (en officiële) trailer van de revival van de hitshow ‘And Just Like That’.

Op de beelden zien we dat de hoofdpersonen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) nog steeds dikke vriendinnen zijn. Ze zijn een paar jaar ouder geworden, maar leiden nog steeds het luxe leventje dat ze in de originele serie ook al leefden. Mr. Big is weer in the picture, Charlotte is still happy met haar man Harry en ook Steve Brady is na al die tijd nog steeds van de partij.

Het trio zet hun dramatische en hectische leven in New York City dus voort, maar doen dat wel zonder Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde. Wie nog wel een rol heeft is Willie Garson, die je misschien beter kent als Stanford Blatch. De acteur zal het resultaat alleen zelf nooit te zien krijgen. Hij overleed onlangs op 57-jarige leeftijd.

‘And Just Like That’ verschijnt op 9 december op HBO Max. De show bestaat uit tien afleveringen.

Ontdek meer