EOTB-sterren Shani en Davey tóch samen

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 06:10

De ene week is het dikke mik, de andere week hebben ze ruzie en gaan ze uit elkaar. Het liefdesleven van Shani en Davey is moeilijk bij te houden. Lieten ze niet zo heel lang geleden nog weten dat het over en uit was, zijn ze nu gelukkiger dan ooit.

Nog geen tien dagen terug lieten de ‘Ex On The Beach’-sterren weten een definitieve punt achter hun relatie te hebben gezet. Althans, we dachten dat het definitief was. Davey schreef op Instagram dat het over was, maar daar komen hij en Shani nu op terug.

Op de social media-accounts van de realitysterren zijn kiekjes te vinden die twee smoorverliefde mensen laten zien. En ook het onderschrift liegt er niet om. “Wanneer je na een week in een break beseft dat je niet zonder elkaar kan, je samen de hele wereld wil verkennen en nooit meer zonder elkaar wil zijn”, aldus Shani. “Bij deze wil ik jullie allemaal vertellen dat ik en Davey gelukkiger dan ooit te voren weer samen zijn & niks of niemand ons uit elkaar zal kunnen krijgen.”

Ook schrijft ze dat Davey haar hele wereld is, dat ze ontzettend veel van hem houdt en dat ze samen alles aankunnen.“ Soms wil ik je achter het behang plakken met een briefje op je voorhoofd hoeveel ik van je hou, want van mij geraak je nooit meer af.”

'Love Island'-ster Imen showt nieuwe vriend

Karen Luiken-29 november 2021 om 15:13

Het is Imen Dirie na een mislukt en pijnlijk liefdesavontuur op ‘Love Island’ toch gelukt de ware te vinden. De realityster heeft een vriendje en stelt hem vol trots voor op Instagram.

Een relatie is anno 2021 niet officieel als-ie niet eerst op de socials gedeeld wordt. Hoog tijd voor Imen dus om dat te doen. Op haar tijdlijn post ze een liefdevol kiekje waarop ze kussend met haar nieuwe lover te zien is. “Ik vind je lief”, schrijft ze erbij.

In de reacties komen verschillende opmerkingen van ‘Love Island’-collega’s voorbij. Zo zegt Joan dat ze het een lieve foto vindt, is Aleksandra van mening dat Imen dit verdient en noemt Fabienne de lovebirds ‘schatten’. Zelfs Remco, de jongen die in ‘Love Island’ een match vormde met Imen maar haar aan de kant zette omdat hij iemand anders leuk bleek te vinden, reageert met een hartje.

Modeontwerper Virgil Abloh (41) overleden

Karen Luiken-29 november 2021 om 06:53

Virgil Abloh is zondag op 41-jarige leeftijd overleden. De modeontwerper en tevens eerste zwarte artistiek directeur van de mannenlijn van Louis Vuitton leed al twee jaar aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker.

Het nieuws wordt via social media bekendgemaakt door de familie van Virgil. “Met verslagenheid maken we het overlijden bekend van onze geliefde Virgil Abloh, een zeer toegewijde vader, echtgenoot, zoon, broer en vriend”, zo klinkt het in een bericht.

De modeontwerper laat een vrouw, twee kinderen, zus, ouders en talloze dierbare vrienden en collega’s achter. “Meer dan twee jaar vocht Virgil dapper tegen een zeldzame en agressieve vorm van kanker, cardiale angiosarcoom. Hij koos ervoor om zijn strijd privé te doorstaan na zijn diagnose in 2019, waarbij hij talloze behandelingen onderging, terwijl hij zich bleef inzetten voor verschillende belangrijke mode-, kunst- en cultuurorganisaties.”

Via Instagram wordt geschokt gereageerd op het overlijden. Zo zegt Kendall Jenner: “Dat hij zijn ziekte voor zich wilde houden, vertelt wat voor een man hij was. Hij wilde niet dat iemand zich ooit zorgen maakte over hem.” Hailey Bieber, wiens trouwjurk werd ontworpen door Virgil Abloh, laat ook van zich horen: “Van het lopen op zijn catwalks tot mijn bruidsjurk die door hem gemaakt werd en alle andere momenten daartussenin... Ik zal zijn impact nooit vergeten. We houden van je.” En ook Gigi Hadid is kapot van het nieuws: “Mijn hart is gebroken nu mijn dierbare vriend is overleden. Er was niemand zoals hij.”

Ontdek meer