EOTB-sterren Shani en Davey tóch samen

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 06:10

De ene week is het dikke mik, de andere week hebben ze ruzie en gaan ze uit elkaar. Het liefdesleven van Shani en Davey is moeilijk bij te houden. Lieten ze niet zo heel lang geleden nog weten dat het over en uit was, zijn ze nu gelukkiger dan ooit.

Nog geen tien dagen terug lieten de ‘Ex On The Beach’-sterren weten een definitieve punt achter hun relatie te hebben gezet. Althans, we dachten dat het definitief was. Davey schreef op Instagram dat het over was, maar daar komen hij en Shani nu op terug.

Op de social media-accounts van de realitysterren zijn kiekjes te vinden die twee smoorverliefde mensen laten zien. En ook het onderschrift liegt er niet om. “Wanneer je na een week in een break beseft dat je niet zonder elkaar kan, je samen de hele wereld wil verkennen en nooit meer zonder elkaar wil zijn”, aldus Shani. “Bij deze wil ik jullie allemaal vertellen dat ik en Davey gelukkiger dan ooit te voren weer samen zijn & niks of niemand ons uit elkaar zal kunnen krijgen.”

Ook schrijft ze dat Davey haar hele wereld is, dat ze ontzettend veel van hem houdt en dat ze samen alles aankunnen.“ Soms wil ik je achter het behang plakken met een briefje op je voorhoofd hoeveel ik van je hou, want van mij geraak je nooit meer af.”

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

'Taylor Swift in het geheim verloofd'

Karen Luiken-01 juli 2022 om 14:38

De trouwklokken luiden binnenkort voor Taylor Swift. De zangeres zou zich in het geheim hebben verloofd met haar Britse vriend Joe Alwyn, meldt The Sun.

Het smoorverliefde koppel zou geen plannen hebben om de verloving publiekelijk aan te kondigen. Ze houden het nieuws ‘achter gesloten deuren’ en genieten in een kleine kring van hun roze wolk.

“Taylor en Joe zijn ongelooflijk gelukkig en heel verliefd”, zegt een bron volgens The Sun. “Ze zijn al een paar maanden verloofd, maar hebben het alleen aan hun inner circle verteld. Familie en goede vrienden weten het en niemand mag er iets over zeggen.”

De insider zegt ook nog dat Taylor haar verlovingsring alleen draagt als ze thuis is. “Nogmaals: slechts een handjevol mensen weet van de bruiloft. Taylor heeft een deel van haar team nog niet eens over de verloving verteld. Ze willen hun liefde zoveel mogelijk uit de buurt van de camera’s houden. Dit is iets tussen hen.”

Ontdek meer