Dit zijn de extra openingsacts voor Taylor Swifts The Eras Tour

Chelsy Vanlerberghe-06 augustus 2024 om 08:14

Goed nieuws voor Swifties die naar The Eras Tour gaan in Londen! Taylor Swift heeft net een reeks nieuwe openingsacts aangekondigd. Zij zullen, samen met Paramore, het publiek opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf aan haar show start.

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook RAYE, Maisie Peeters, Suki Waterhouse, Holly Humberstone en Sofia Isella aan de affiche toegevoegd voor de laatste set Londen-shows.

Taylor trad in juni ook drie keer op in Wembley Stadion. Toen nam ze, naast Paramore, Mette, Griff en Benson Boone mee.

Swift zal vanaf 15 augustus tot 20 augustus te vinden zijn in de Engelse hoofdstad, waar ze de Europese leg van haar Eras Tour afsluit. Daarna neemt ze enkele weken rust voordat ze in november verdergaat met de tour in Toronto.

Taylor Swift wint meeste prijzen bij MTV VMA's

Karen Luiken-12 september 2024 om 11:59

Ze had al de meeste nominaties op zak en wist ook de meeste prijzen te veroveren. Taylor Swift is als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de MTV Video Music Awards in New York.

Taylor had maar liefst tien nominaties voor de VMA’s te pakken en was daarmee de grootste kanshebbers. Ze wist er uiteindelijk zeven te verzilveren, namelijk die van video van het jaar, artiest van het jaar, beste liedje van de zomer, beste bewerking, beste pop video, beste samenwerking en beste directie.

Het totaal aantal VMA’s van Taylor staat nu op dertig stuks, wat goed is voor een nieuw record. Ze verslaat daarmee Beyoncé, die tot nu toe 26 Video Music Awards in de wacht sleepte.

Andere prijswinnaars zijn onder anderen Sabrina Carpenter, Dua Lipa, Post Malone en Billie Eilish.

Stromae komt met eigen concertfilm

Karen Luiken-11 september 2024 om 15:15

Het is een tijdje stil geweest rondom Stromae, maar daar brengt de zanger nu verandering in met leuk nieuws. De zanger laat weten bezig te zijn met een eigen concertfilm.

“Het is een tijdje geleden dat ik nieuws met jullie heb gedeeld”, aldus Stromae, die een pauze nam vanwege zijn mentale gezondheid. “Ten eerste wil ik jullie bedanken voor al jullie support. Ik ben geraakt door jullie betrokkenheid nadat ik het laatste deel van mijn tour moest afzeggen. Ik weet dat dit een teleurstelling was voor een aantal voor jullie, en ik had gehoopt deze reis positiever te kunnen eindigen.”

Om dat laatste toch nog te kunnen doen, hebben Stromae en zijn team al het beschikbare beeldmateriaal van zijn liveshow verzameld en er een film van gemaakt. “Ik wilde jullie de kans geven om toch van het optreden te kunnen genieten.”

Meer informatie wordt later bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wanneer we de concertfilm kunnen verwachten.

Ontdek meer