WIN: de allerlaatste tickets voor Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-02 augustus 2024 om 13:47

Combitickets voor Pukkelpop 2024 zijn al een tijdje hopeloos uitverkocht, maar dankzij bonsai kan je er toch bij zijn. Ze geven een duo combiticket weg voor jou en je festivalmaatje. Wie weet sta jij misschien binnenkort toch front row bij Fred Again…, Charlotte De Witte of Pommelien Thijs.

bonsai is de app die jouw festivalzomer nóg beter maakt. Het is jouw financiële sidekick! Deze app helpt je om je festivalkosten, van tickets tot drankjes, gemakkelijk bij te houden. Met de 'Groepen' feature verzamel je al je medefestivalgangers in één handige groep, verdeel je de kosten eerlijk en spaar je samen voor het volgende festival. Geen gedoe met handmatige berekeningen: bonsai doet het werk voor je. Plus, voor elke tien transacties plant bonsai een boom. Goed voor jou en de planeet! Meer info vind je hier.

Dus, hoe maak je kans op die felbegeerde tickets? Simpel: download de bonsai app en doe mee!

In de app maak je kans op volgende tickets:

  • 15 x duo guest tickets Friday 16/08
  • 15 x duo guest tickets Saturday 17/08
  • 15 x duo guest tickets Sunday 18/08
  • 1 x duo VIP ticket Combi (weekend)

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer