Steekpartij bij Taylor Swift-workshop voor kinderen

Chelsy Vanlerberghe-29 juli 2024 om 15:02- Foto:

by Stephen Picilaidis via Unsplash

Een man heeft maandagochtend zeker acht mensen neergestoken in het Engelse Southport, ten noorden van Liverpool. Dat melden Britse media. Volgens BBC zijn er kinderen onder de slachtoffers, maar dat heeft de Britse politie nog niet bevestigd.

Gewapende politie en paramedici werden om 11:50 uur naar Hart Space Studios op Hart Street gestuurd na meldingen van “meerdere steekpartijen”. De dader is gearresteerd en het wapen is in beslag genomen.

Volgens The Telegraph en BBC vond er tijdens de steekpartijen een Taylor Swift-themed yoga- en dansles plaats voor kinderen van zes tot elf jaar. Ooggetuigen zagen kinderen bebloed de straat in rennen. Een buurtbewoner beschreef de scène als "iets uit een horrorfilm".

Je kan vanaf nu takeaway voor je huisdier bestellen met Deliveroo

Chelsy Vanlerberghe-10 september 2024 om 12:42- Foto:

by Louis-Philippe Poitras via Unsplash

Goed nieuws voor alle dierenliefhebbers! Je favoriete viervoeter kan nu ook genieten van takeaway. Deliveroo gaat namelijk samenwerken met Tom&Co, de populaire Belgische dierenspeciaalzaak. Dit betekent dat je straks hondenvoer of kattenbrokjes gewoon via Deliveroo kunt laten thuisbezorgen. Handig!

Tom&Co heeft maar liefst 262 verschillende dierenvoedingproducten in het aanbod. En tot eind september 2024 krijg je zelfs gratis levering bij een bestelling van minimaal €15. Het aanbod is nu al beschikbaar in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge en Kortrijk, met plannen om snel naar meer steden uit te breiden. Een ideale manier om je huisdier te trakteren zonder zelf naar de winkel te moeten.

Luiz Richter, General Manager van Deliveroo België, zegt: “We zijn enthousiast om ons aanbod uit te breiden naar non-food met Tom&Co. Dit is een belangrijke stap in het bedienen van Belgische huishoudens.”

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) gevonden in Thailand

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:04- Foto:

Photo by Marco J Haenssgen on Unsplash

Een vakantie is voor een 28-jarige toeriste uit België geëindigd in een verschrikkelijke nachtmerrie. De jonge vrouw was op vakantie in Thailand, maar werd sinds vrijdag vermist. Dit weekend is ze dood teruggevonden.

De vrouw verbleef in de provincie Mae Hong Son en werd voor het laatst op een fiets gezien bij haar verblijfplaats. Vrijdagochtend kreeg de politie een melding binnen over de verdwijning van de vrouw, waarna er met man en macht naar haar gezocht is. Vrijdagmiddag is haar fiets gevonden bij een waterval, maar van de toeriste ontbrak toen nog ieder spoor. De hulpdiensten zochten verder, maar moesten de zoektocht vanwege de zware regenval vrijdagavond staken.

Zaterdag zijn ze verder gaan zoeken en hebben ze het lichaam van de vrouw gevonden. Ze leefde toen niet meer. Hoewel het nog niet bekend is hoe ze om het leven is gekomen, lijkt er geen sprake te zijn van verdachte omstandigheden.

Ontdek meer