Dochter Elon Musk haalt uit naar vader

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:38

Vivian Jenna Wilson, de dochter van Elon Musk, neemt geen blad voor de mond over haar vader. Eerder deze week sprak de Tesla-baas tijdens een livestream met een psycholoog en uitte zich negatief over Vivian’s transitie. Hij beweerde zelfs dat zijn 'zoon' dood is.

In de livestream zei Elon dat hij zich 'misleid' voelde toen hij toestemming gaf voor de transgender gerelateerde medische behandelingen van zijn toen 16-jarige dochter. "Ik heb in feite mijn zoon verloren. Ze noemen het niet voor niets deadnaming, want het betekent dat je zoon dood is", zei Elon. "Mijn zoon Xavier is vermoord door het wokevirus."

Vivian, die in 2022 officieel haar naam en geslacht liet veranderen, noemt Elons uitspraken onzin in een interview met NBC News. Ze gelooft dat haar vader dacht dat ze stil zou blijven. "Maar dat ga ik niet doen," zegt ze. "Als je schaamteloos over mij liegt voor een miljoenenpubliek, zal ik dat niet zomaar laten gebeuren."

Vivian zegt dat Elon volledig op de hoogte was van de bijwerkingen van de behandelingen, zoals puberteitsremmers en hormoontherapie. Ze voegt eraan toe dat Elon maar tien procent van de tijd in haar jeugd aanwezig was. "Hij had de helft van de voogdij, maar was er nooit. Voor mij was dat normaal, maar nu besef ik hoe raar het eigenlijk was."

Eerder reageerde Vivian al op een tweet van Elon, waarin hij beweerde dat ze 'homo en licht autistisch' was en dat ze graag zijn kleding droeg. Vivian noemde dit verzinsels en zei: "Dat is een gay stereotype. Ik koos zijn kleren niet uit en ik noemde hem zeker niet 'fabulous' toen ik vier was... want ik was vier. Hij weet niet hoe ik was als kind, omdat hij er nooit was. En de weinige keren dat hij er was, werd ik constant gepest om mijn vrouwelijkheid en anders-zijn."

Vivian is één van de zes kinderen die de biljonair heeft met zijn ex-vrouw Justine Wilson. Daarnaast heeft hij drie kinderen met zangeres Grimes en nog drie kinderen met Shivon Zilis, wat het totaal op twaalf brengt.

Dit is waarom Sabrina Carpenter liever niet over haar relaties praat

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 09:49

Sabrina Carpenter heeft niet echt zin om over haar relaties te praten. In een interview met W Magazine legt de 25-jarige popster uit waarom ze liever niks deelt over haar liefdesleven, behalve dan in haar muziek.

“Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn", zegt ze. “Maar luister gewoon naar mijn album en beslis zelf waar de nummers over gaan.”

In augustus bevestigde meerdere Amerikaanse media dat Carpenter een knipperlichtrelatie heeft met 'Saltburn'-ster Barry Keoghan, die ook de hoofdrol speelde in haar videoclip voor 'Please, Please, Please'. De geruchten begonnen na een etentje in LA in december 2023, twee maanden na hun eerste ontmoeting op Paris Fashion Week. In februari werden ze samen gespot op een Grammy-afterparty en kort daarna zoenend bij een hotel. In augustus gingen er geruchten dat het over was tussen de twee, maar Barry ontkrachtte dat door haar nieuwe album op zijn story te delen.

"Dating is wat het is. Als je iemand ontmoet die echt is en alles heeft, dan ga je ervoor," vertelt de popster in het interview. "Ik schrijf nummers over wat ik voel, dus ik snap wel dat mensen willen weten waar die over gaan. Dat hoort erbij."

Justin Bieber werkt aan nieuwe muziek

Karen Luiken-06 september 2024 om 07:58

Justin Bieber heeft het er maar druk mee. De zanger, die onlangs zijn eerste kindje met Hailey Bieber verwelkomde, werkt tussen het kersverse vaderschap door aan nieuwe muziek. Dat vertelt singer-songwriter Mk.gee, met wie The Biebs samenwerkt.

Justin heeft Mk.gee gevraagd voor een aantal schrijf- en opnamesessies. “Hij is op zoek”, zegt de singer-songwriter over het muzikale proces van Bieber. “Alles wat uit zijn mond komt is popmuziek. Je kunt daar heel veel leuke dingen mee doen, gewoon omdat het ergens voor staat.”

Fans zullen met smart staan te wachten op nieuwe muziek van Justin. Het is immers alweer drie jaar geleden dat hij zijn laatste album ‘Justice’ uitbracht. Hij ging daarmee ook op wereldtournee, maar moest die vroegtijdig afkappen omdat hij in juni 2022 de diagnose Ramsay-Hunt-syndroom kreeg, waardoor zijn gezicht tijdelijk gedeeltelijk verlamd raakte.

Ontdek meer