Op deze datum keert 'Selling Sunset' terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-21 oktober 2021 om 04:32

‘Selling Sunset’ keert terug voor een vierde seizoen. Dit keer met nóg meer drama, nóg meer liefdesperikelen en nóg meer luxueuze huizen die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Lang hoef je er niet meer op te wachten; Netflix heeft bekendgemaakt dat de afleveringen volgende maand online verschijnen.

In ‘Selling Sunset’ worden verschillende dames – zoals Christine, Heather, Chrishell en Maya – gevolgd terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen. Uiteraard krijgen we daarbij ook een kijkje in hun privé levens, wat vaak gepaard gaat met de nodige portie drama. Huwelijken, nieuwe relaties (Chrishell is inmiddels samen met haar baas Jason Oppenheim) en ruzies: het komt allemaal voorbij.

Het is al een tijdje bekend dat er een vierde seizoen zou komen, de grote vraag was alleen: wanneer. Maya heeft daar nu een antwoord op gegeven. Zij laat via Instagram weten dat fans rond Thanksgiving worden verrast met nieuwe afleveringen. Concreet: op 24 november!

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer