'The 100'-ster Marie Avgeropoulos komt naar Comic Con in Brussel!

Nico De Greef-20 oktober 2021 om 19:41

The 100-fans opgelet! Niemand minder dan de bloedmooie actrice Marie Avgeropoulos, die in de post-apocalyptische serie The 100 de rol van Octavia Blake speelt, komt naar België!

Op 30 en 31 oktober is de actrice te gast op Comic Con Brussels, een Belgische fanconventie die helemaal in het teken staat van comics, games, cosplay, tv-series en zovéél meer. Wie er altijd al van heeft gedroomd om 'Blodreina' in het echt te ontmoeten, grijpt nu dus best hun kans! Of je nu een handtekening wil, een gezellige babbel slaan of samen op de foto, Marie is er helemaal klaar voor.

Tickets bestellen voor Comic Con Brussels kan via deze link. Fans zullen zich wel moeten haasten, want het evenement vindt al plaats in minder dan twee weken tijd!

Metejoor kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende

Karen Luiken-19 november 2021 om 14:15

Goed nieuws voor fans die dolgraag naar een concert van Metejoor willen, maar het tot nu toe niet voor elkaar kregen een ticket te bemachtigen. De artiest, echte naam Joris van Rossem, kondigt extra concerten aan in Gent en Oostende!

De eerste theatertournee van Metejoor werd met groot enthousiasme onthaald. Fans kochten massaal tickets in en dat zorgde al snel voor uitverkochte zalen. De zanger besloot daarom twee extra shows aan zijn toerschema toe te voegen, maar ook daarvoor lopen de kaartjes storm. Hoog tijd dus om opnieuw twee data aan te kondigen!

Met de extra toegevoegde shows staat Metejoor komend voorjaar maar liefst zeven keer op het podium met zijn tournee. De twee nieuwste staan gepland voor zaterdag 16 april in Capitole Gent en zaterdag 23 april in Kursaal Oostende. Daarvoor zijn nog tickets verkrijgbaar. De andere optredens vinden plaats op 26 & 27 maart (Antwerpen), 15 april (Gent), 18 april (Leuven) en 6 mei (Hasselt).

Jaël Ost, Ilias El Kostit en Maximiliaan Verheyen ontdekken FACTS 2021

Simon Smetryns-15 november 2021 om 17:35

Na lange tijd stonden we eindelijk terug op FACTS! Ilias El Kostit en Insider Jaël Ost kregen een rondleiding van niemand minder dan Batman Maximiliaan Verheyen.

Ontdek meer