Sterrencast voor nieuwe geanimeerde kerstfilm

Karen Luiken-19 juli 2024 om 07:36

Er is een nieuwe geanimeerde kerstfilm op komst met een sterrencast waar je u tegen zegt. Variety meldt dat Emilia Clarke, Gerard Butler én Simone Ashley hun stem verlenen voor ‘The Night Before Christmas in Wonderland’.

De film zit volgens de synopsis ‘vol met leuke en feestelijke wendingen en is een mix van ‘Alice in Wonderland’ en ‘Twas the Night Before Christmas’.

In het verhaal kruipt St. Nick in een konijnenhol voor een avontuur, waarbij hij de Gekke Hoedenmaker ontmoet, net zoals het Witte Konijn, de Hartenkoningin, de Cheshire Cat en Alice. Laatstgenoemde is zo lief om St. Nick te helpen om het kerstfeest te redden.

Gerard Butler speelt de stem van St. Nick in, terwijl Emilia Clarke verantwoordelijk is voor de rol van de Hartenkoningin en Simone Ashley in de huid kruipt van Alice.

Zevende seizoen 'Love is Blind' start volgende maand

Karen Luiken-07 september 2024 om 08:43

Fans van ‘Love is Blind’ hoeven zich niet te vervelen. De nieuwe seizoenen volgen zich in een rap tempo op. Nadat eerder dit jaar het zesde seizoen op Netflix verscheen, is het volgende maand alweer tijd voor het zevende deel van de realityreeks.

Het zevende seizoen speelt zich af in Washington DC en stuurt een nieuwe groep singles naar een groot huis waar ze zonder afleidingen van de buitenwereld hun zoektocht naar een zielsverwant starten. In zogenoemde pods voeren ze gesprekken met elkaar zonder elkaar te kunnen zien. Vinden ze een bijzondere klik die niet gebaseerd is op het uiterlijk? Dan verloven ze zich en gaan ze in de echte wereld hun connectie verder onderzoeken.

De nieuwe afleveringen gaan op 2 oktober van start.

Dit is de winnaar van 'Belgium's Next Top Model'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 20:30

Het is officieel: Bréseïs Simons uit Gent heeft de felbegeerde titel van 'Belgium's Next Top Model 2024' in de wacht gesleept! Ze is nu de trotse eigenaar van een modellencontract NOAH mgmt en schittert binnenkort op de cover van L'Officiel Belgium.

Tijdens de finale hebben we een rollercoaster aan emoties gezien. De top drie, bestaande uit Bréseïs, Aissata en Ivar, werd bepaald door de kijkersstemmen. Oran viel als eerste af, wat de toon zette voor een zenuwslopende strijd tussen de resterende finalisten.

Aissata eindigde op de tweede plaats en Ivar op de derde, maar het was Bréseïs die de jury het meeste wist te imponeren met haar veelzijdigheid en zelfverzekerdheid.

Met haar enthousiaste en sociale persoonlijkheid begon Bréseïs vol overgave aan het avontuur van Belgium’s Next Top Model. Tijdens de ‘Did You See Me’ challenge kwamen haar sociale vaardigheden goed van pas; ze benaderde zonder moeite voorbijgangers op straat, wat haar samen met Aissata de overwinning opleverde. Ze liet zich niet door angst beheersen tijdens de shoot met insecten, wat haar de titel van beste foto van de week opleverde. Tom Van Dorpe noemde haar een kameleon, iemand die moeiteloos in verschillende persoonlijkheden kan kruipen. Tijdens de uitdagende catwalk challenge op de steile trappen in Tossa de Mar, Spanje, behaalde Bréseïs ook de hoogste score. Dit alles bekroonde ze met een overwinning in de finale. Proficiat!

De finale is exclusief te bekijken op Streamz.

Ontdek meer