WIN: Elektrische fiets van Cortina ter waarde van €2.000

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 12:39

Verplaats jij je naar de campus of door de stad met een krakkemikkige fiets? No more! TAGMAG geeft een spiksplinternieuwe Cortina E-Tide weg, en jij kan hem winnen! Deze elektrische fiets is dé must-have voor elke student die stijlvol, zonder zweetplekken én op tijd in de les wil raken.

Cortina heeft hun Tide-collectie gelanceerd. De E-Tide is de ster van het gamma: een elektrische stadsfiets die speciaal is ontworpen met input van 300 studenten. Of je nu de stad in wil met je vrienden, zware schooltassen moet meesleuren, door de regen moet fietsen of die steile heuvel moet trotseren: de E-Tide kan het allemaal aan.

Met een bagagedrager die tot 27 kg aankan, altijd-aan-verlichting voor optimale zichtbaarheid en sterke remmen, ben je verzekerd van een vlotte én veilige rit. De metalen spatborden en een frame van dubbelwandig aluminium zorgen ervoor dat de E-Tide praktisch onverwoestbaar is. En dankzij de krachtige Bosch Active Line middenmotor of de Sportdrive voorwielmotor cruise je overal naartoe zonder moeite. De fiets is moduleerbaar volgens jouw rijstijl: actief of comfortabel.

Klinkt als een fiets die je moet hebben, toch? Goed nieuws: TAGMAG geeft een Cortina E-Tide weg ter waarde van 2.000 euro. Hoe maak je kans? Beantwoord de onderstaande vraag en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Cortina E-Tide! 🚴‍♂️

WIN: 10 duotickets voor Nils van Zandt & Friends – The Halloween Edition

Chelsy Vanlerberghe-16 oktober 2024 om 08:38

Staat Halloween al aangeduid in je agenda? Op 31 oktober wordt Maldegem omgetoverd tot dé plek om griezelig goed te feesten tijdens Nils van Zandt & Friends – The Halloween Edition. De legendarische Anita Doth – bekend van hits als ‘No Limit’ en ‘Get Ready For This’ – komt naar Eventhall-ME om je Halloween te betoveren. En het beste nieuws? TAGMAG geeft 10 duotickets weg!

Anita Doth is geen onbekende in de muziekwereld. Als de stem achter monsterhits als ‘No Limit’, ‘Get Ready For This’ en ‘Twilight Zone’ met 2 Unlimited heeft ze wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkocht. Haar nummers worden nog steeds overal gedraaid, van sportevenementen tot clubs, en maken haar een echte ‘Queen of Dance’. Voor het eerst sinds lang staat ze live op het podium in België om Halloween onvergetelijk te maken.

Samen met Nils van Zandt – bekend van festivals zoals Tomorrowland – en zijn vrienden DJ Wout, Dimitri Wouters, X-TOF, AMARI, DJ BRNT, FUNK D, en NYA & CHRLY, wordt het een nacht vol verrassingen en bloedstollende beats. Denk aan spooky dancers, CO2-kanonnen, confetti en vuurshows die je in de juiste Halloween-sfeer brengen.

En op zo’n goed feest is TAGMAG natuurlijk de hele nacht van de partij. Dit wordt het engste, maar ook het leukste feest van het jaar!

Wil jij kans maken op die duotickets? Vul het formulier in en wie weet ben jij straks aan het raven met zombies en vampiers om je heen!.. 😈

WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

Ontdek meer