'Vampire Diaries'-ster Paul Wesley komt naar België

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 14:21

Fans van 'The Vampire Diaries' zijn in voor a double treat! Eerder werd al bekend gemaakt dat Ian Somerhalder naar Heroes Comic Con in Brussel komt. Nu laat de organisatie weten dat ook Paul Wesley naar Brussels Expo afzakt. Een reünie van de broertjes Damon en Stefan Salvatore? Daar moet je gewoon bij zijn!

Paul, die acht seizoenen lang de charismatische Stefan Salvatore speelde, staat te popelen om zijn fans te ontmoeten. Hij is er beide dagen, 19 en 20 oktober, voor fotosessies, handtekeningen, panels en meet & greets. Tickets voor de fotoshoots zijn beperkt, dus wees er snel bij! De fotosessies met collega Ian Somerhalder waren op 2 dagen tijd al de deur uit.

Naast 'Vampire Diaries' heeft Paul Wesley zijn repertoire verder uitgebreid met diverse rollen. Hij schitterde onder andere in projecten zoals 'Tell Me a Story' en 'Before I Disappear', waar hij zijn veelzijdigheid als acteur toonde. Meer recentelijk werd Paul Wesley geprezen voor zijn dynamische vertolking als legendarische kapitein James T. Kirk in de nieuwste 'Star Trek'-serie.

Paul Wesley en Ian Somerhalder zijn niet de enige namen die Heroes Comic Con wisten te schikken. Misha Collins van 'Supernatural', en Eliza Taylor van 'The 100' zijn er ook bij op 19 en 20 oktober.

Meer info en tickets vind je op www.heroescomiccon.be.

Opnames laatste seizoen 'Handmaid's Tale' van start

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:16

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar het zesde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ komt eindelijk dichterbij. Via Instagram wordt bekendgemaakt dat de opnames van het slotstuk van de serie van start zijn gegaan én dat we het eindresultaat in het voorjaar van 2025 kunnen verwachten.

“Raad eens wie er terug is?”, staat er bij een foto van Elisabeth Moss geschreven. Zij speelt al jaren June Osborne, het hoofdpersonage van ‘The Handmaid’s Tale’, en zal ook in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. “De productie van het laatste seizoen is eindelijk van start gegaan. ‘The Handmaid’s Tale’ keert in het voorjaar van 2025 terug.”

Het zesde seizoen, dat helaas ook het laatste seizoen zal zijn, had er eigenlijk allang moeten zijn. De komst ervan werd in 2022 al aangekondigd en de opnames zouden in 2023 van start gaan, maar vanwege de grote staking in Hollywood ging dat plan helaas niet door.

Lichaam van vermiste Belgische toeriste (28) gevonden in Thailand

Karen Luiken-07 september 2024 om 13:04- Foto:

Photo by Marco J Haenssgen on Unsplash

Een vakantie is voor een 28-jarige toeriste uit België geëindigd in een verschrikkelijke nachtmerrie. De jonge vrouw was op vakantie in Thailand, maar werd sinds vrijdag vermist. Dit weekend is ze dood teruggevonden.

De vrouw verbleef in de provincie Mae Hong Son en werd voor het laatst op een fiets gezien bij haar verblijfplaats. Vrijdagochtend kreeg de politie een melding binnen over de verdwijning van de vrouw, waarna er met man en macht naar haar gezocht is. Vrijdagmiddag is haar fiets gevonden bij een waterval, maar van de toeriste ontbrak toen nog ieder spoor. De hulpdiensten zochten verder, maar moesten de zoektocht vanwege de zware regenval vrijdagavond staken.

Zaterdag zijn ze verder gaan zoeken en hebben ze het lichaam van de vrouw gevonden. Ze leefde toen niet meer. Hoewel het nog niet bekend is hoe ze om het leven is gekomen, lijkt er geen sprake te zijn van verdachte omstandigheden.

Ontdek meer