Maak kennis met de singles uit nieuwe realityshow 'Fboy Island'

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 12:28

Deze zomer wordt het bij Streamz nog warmer, want het gloednieuwe realityprogramma 'FBoy Island' gaat van start op 15 augustus. Onder de stralende zon gaan drie single vrouwen op zoek naar de liefde van hun leven. Maar er is een twist: een aantal mannen zijn er voor de liefde, maar er zitten ook een aantal zelfverklaarde 'fuckboys' bij. Zij zijn er enkel en alleen om het spel te spelen en met de geldprijs naar huis te gaan. Op 'FBoy Island' weet niemand wie wie is, en ook de kijker wordt uitgedaagd om red flags te spotten en de 'Fboys' te onmaskeren.

​Alles wordt in goede banen geleid door de hosts Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Bekijk nu de teaser van 'FBoy Island' en maak kennis met de vrouwen die de "FBoys" zullen ontmaskeren!

Ella (24)

Ella is afkomstig uit Limburg en woont in Antwerpen. Ze is student Communicatie en Diplomatie, en schreef haar thesis over de representatie van pro-feministische mannen in televisieseries of beter - welke mannen het goede voorbeeld geven. Een aanrader om te lezen wanneer je vertrekt naar 'FBoy Island'.

Ze is ambitieus, intelligent, zorgzaam en heeft veel liefde te geven maar valt naar eigen zeggen altijd op de foute jongens. Ze heeft een lange relatie gehad, maar hij ging meerdere keren vreemd waardoor ze weinig vertrouwen heeft in mannen. Naar eigen zeggen kan Ella wel eens een makkelijk doelwit zijn voor de FBoys, want ze houdt van een man met praatjes.

Wat zoekt Ella op 'FBoy Island'? Tall, dark and handsome, maar ze staat voor alles open. Ze zoekt vooral iemand die ambitieus en intelligent is met veel levenservaring.

Haar boodschap aan de FBoys: “Als een echte girls-girl gaan wij elkaar ondersteunen. We hebben het écht gehad met players. Die moeten aangepakt worden en dat zullen we ook met plezier doen.”

Irene (27)

Irene woont in Amsterdam. Ze deed in 2021 al mee aan de Nederlandse versie van 'Are You the One'. Daar moest ze ook haar connectie zien te vinden. Ervaring die ze in 'FBoy Island' goed zal kunnen gebruiken.

Ze is intelligent, bloedmooi en heeft veel liefde te geven, maar is al een hele tijd single. Ze heeft één relatie gehad, maar trekt naar eigen zeggen alleen "FBoys" aan. Mannen die haar eerst het hof maken en dan plots negeren. Ze heeft dan ook een muur opgebouwd waar een man maar eerst overheen moet zien te klimmen. Ze vindt zichzelf dan ook geen gemakkelijk doelwit voor de 'Fboys', want door haar ervaring zijn wandelende red flags geen probleem en kan ze die moeiteloos herkennen.

Wat zoekt Irene op 'FBoy Island'? Een volwassen man met een bepaald sexappeal. Iemand die fit en sportief is maar tegelijkertijd ook wel van een feestje houdt. Minimaal 1m80 met een business look, en het liefst ook nog traditioneel met goede manieren. Een flinke eisenlijst dus, maar "dan krijg je tenminste ook wat", aldus Irene.

Haar boodschap aan de FBoys: "Wij gaan ons als vrouwen niet gek laten maken. Wij zijn op zoek naar ware liefde. Ik zoek een échte connectie. Ik kan niet wachten om jullie te ontmaskeren!"

Kelly (28)

Kelly woont in Amsterdam en Ibiza. Ze is afgestudeerd als psycholoog en gebruikt deze achtergrond in haar werk als host van spirituele ceremonies, coachings en readings. Kennis en ervaring die ze ten volle kan gebruiken op 'FBoy Island'.

Ze is spiritueel, sportief en sexy. Hoewel ze haar omgeving kan voorzien van het beste advies, wil haar eigen liefdesleven nog niet helemaal vlotten. ​Kelly deed mee aan het eerste seizoen van 'Love Island' in Nederland en kreeg een relatie met mede-Islander Matthy, maar de relatie hield geen stand. Ze heeft moeite met de 'nice guys' van de 'FBoys' te onderscheiden. “Een rode vlag ziet er bij mij uit als een oranje vlag, en dan heb ik ook vaak de neiging te denken dat ik er wel een groene vlag van kan maken.” En daar wil ze graag een einde aan maken.

Wat zoekt Kelly op 'FBoy Island'? Een zelfverzekerde, intelligente en sportieve man die ​ – net als zij – gek is op reizen en het ontdekken van de wereld. Iemand die niet vastzit in Nederland maar het liefst z’n dagen doorbrengt op een tropisch eiland…

Haar boodschap aan de FBoys: "Ik ben op zoek naar een échte connectie en met mijn achtergrond in psychologie hoop ik jullie er zo uit te halen."

'Fboy Island' is vanaf 15 augustus exclusief te zien bij Streamz.

Nieuwe castleden aangekondigd voor derde seizoen 'Monsters'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:31

Het eerste seizoen van de Netflix-hit ‘Monsters’ was veelbelovend, het tweede ook. Maar als we zien wie in het eerder aangekondigde derde seizoen van de reeks gaan spelen, kan het niet anders dan dat ook dit seizoen een groot succes zal worden.

We weten al een tijdje dat Charlie Hunnam, bekend van ‘Sons of Anarchy’, de hoofdrol gaat spelen in het derde seizoen van ‘Monsters’. Overige castleden ontbraken nog, maar daar komt nu verandering in. Variety meldt namelijk dat niemand minder dan Tom Hollander, Olivia Williams en Laurie Metcalf in de reeks te zien zullen zijn.

Waar het eerste seizoen in het teken stond van Jeffrey Dahmer en het tweede van de broers Lyle en Erik Menendez, gaat het derde seizoen over Ed Gein. Acteur Charlie Hunnam kruipt in de huid van de seriemoordenaar. Laurie Metcalf zou volgens bronnen zijn moeder spelen, Olivia Williams zijn vrouw Alma Reville en Tom Hollander gaat Alfred Hitchcock spelen.

Ed Gein werd bericht in de jaren ’50 nadat hij niet alleen meerdere mensen had vermoord, maar ook graven had opgegraven van een begraafplaats in de buurt van zijn huis en allerlei kleding en andere spullen had gemaakt van menselijke resten.

Beelden gedeeld van nieuwe Netflix-kerstthriller 'Carry On'

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 12:25

Als je aan kerstfilms denkt, denk je waarschijnlijk automatisch aan romantische komedies. Maar Netflix komt dit jaar met een heel ander soort kerstfilm. Op 13 december verschijnt ‘Carry-On’, een spannende thriller die in het teken staat van de feestdagen. Dit zijn de eerste beelden.

‘Carry On’ gaat over een mysterieuze reiziger die een jonge agent van de Amerikaanse Transportveiligheidsdienst chanteert om een gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te nemen tijdens een vlucht op kerstdag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Taron Egerton en Jason Bateman. Andere rollen zijn weggelegd voor Sofia Carson en Danielle Deadwyler.

Ontdek meer