Dit is waarom Dance D-Vision het festival van je zomer wordt!

Chelsy Vanlerberghe-16 juli 2024 om 09:50

Dance D-Vision is helemaal klaar om het hoogtepunt van je zomer te worden! Zet 2 en 3 augustus met stip in je agenda, want 82 artiesten staan te popelen om Zottegem op zijn kop te zetten. Hier zijn de redenen waarom Dance D-Vision een onvergetelijk weekend wordt.

1. De line-up: 82 artiesten, jawel, je leest het goed! Dance D-Vision brengt een mix van nationale en internationale acts naar Zottegem. Regi, Jaap Reesema, Michael Amani, 5NAPBACK, Bart Kaëll, 2 Fabiola, Belle Perez, en nog véél meer. Voor ieder wat wils!

2. Er is voor elk wat wils: Het festival biedt een breed scala aan muziekgenres verspreid over verschillende stages. Of je nu gaat voor urban, hardstyle, 90's hits, techno, of après-ski: Dance D-Vision heeft het allemaal. Elke stage heeft zijn eigen unieke sfeer en stijl, zodat je altijd wel iets vindt dat bij jouw mood past.

3. Fooooooood: Dance D-Vision is niet alleen een feest voor je oren, maar ook voor je smaakpapillen. Geniet van een breed aanbod aan heerlijk eten: knapperige wafels, frietjes, sappige pita's en nog veel meer. Voor elk wat wils om je energie op peil te houden!

4. De lichtshows: Wanneer de zon ondergaat, transformeert het festivalterrein in een magisch lichtshow-paradijs. Bereid je voor op een visueel spektakel met adembenemende lasershows, kleurrijk vuurwerk, indrukwekkende pyro-effecten en dansende confetti.

5. Randanimatie: Maak herinneringen die verder gaan dan beats. Dance D-vision zorgt ervoor dat er op en rond het terrein van alles te doen is. Iemand zien vuurspuwen? Yes please!

6. Geniet van de ultieme VIP-ervaring: Verwen jezelf met een VIP-pas! Geniet van een adembenemend uitzicht op de mainstage vanaf het exclusieve VIP-deck, maak gebruik van comfortabele VIP-toiletten, en sla de wachtrijen over met de snelle VIP-ingang. Plus, exclusieve activiteiten en heerlijk street food maken jouw VIP-ervaring compleet.

7. TAGMAG is ook van de partij! TAGMAG host een eigen stage op Dance D-Vision en het wordt gegarandeerd dé hotspot van het weekend. Wij brengen de beste DJ's mee, zoals 5NAPBACK en Michael Amani, en natuurlijk onze eigen insiders.

Overtuigd? Ja, hé? Tickets koop je hier.

Pommelien Thijs headliner Student Kick-Off

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 11:44

Student Kick-Off belooft nóg leuker te worden. De organisatie heeft Pommelien Thijs weten te strikken als headliner van het evenement. Ook Bart Peeters treedt op.

De achttiende editie van Student Kick-Off vindt op zaterdag 25 september plaats op het Sint-Pietersplein en Sint-Amandplein in Gent. Voorgaande jaren kwamen er zo’n 30.000 studenten op af en dit jaar zal dat niet anders zijn.

Naast Pommelien Thijs en Bart Peeters treden ook onder anderen de Bromeo’s, Kids with Buns, Biezebaaze, Wies, Manuals, C-Track, Beau4, Zayna Esuo & D-urbanites op.

Het festival bestaat uit twee stages, waarvan één op het Sint-Pietersplein en één op het Sint-Amandplein. De tweede stage wordt gehost door TAGMAG. De line-up daarvan volgt op een later moment. We’ll keep you posted!

Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Simon Smetryns-21 augustus 2024 om 14:44

Martijn trok naar Pukkelpop met de vraag: Wat begrijp je niet aan mannen/vrouwen?

Ontdek meer