Feest veilig en gezond op Sunset Festival met een Covid Safe Ticket

Aurelie Schelfaut-22 juli 2021 om 12:00

Sunset Festival is back en het belooft een legendarische editie te worden. 5NAPBACK, Jebroer, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Manuals en nog veel meer maken er een feestje van om nooit meer te vergeten!

We mogen nu ook terug feesten zonder mondmaskers en social distancing, maar er is wel een belangrijke voorwaarde: alle bezoekers moeten een geldig Covid Safe Ticket kunnen laten scannen.

Een Covid Safe Ticket is heel makkelijk te verkrijgen via de CovidSafeBE-app. Wanneer je deze app hebt gedownload kan je jouw persoonlijke QR-code activeren wanneer je voldoet aan minstens 1 van de 3 voorwaarden:

  • Je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19.
  • Je bezit een negatief PCR-testcertificaat (opgelet: deze is slechts 48 uur geldig!).
  • Je bezit een herstelcertificaat die aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.

Om het extra hard te vieren dat we weer mogen feesten zijn er dit jaar 4 edities van Sunset Festival! Op 28 augustus starten we met de Party Edition, een dag later feesten we verder tijdens de Classics edition. Voor al wie zin heeft om nog eens hard te gaan is er op 4 september de Hard edition en afsluiten doen ze met de Friends edition op 5 september.

Kan je al niet meer wachten? Bestel dan nu je tickets op sunsetfestival.be!

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer