Feest veilig en gezond op Sunset Festival met een Covid Safe Ticket

Karen Luiken-22 juli 2021 om 12:00

Sunset Festival is back en het belooft een legendarische editie te worden. 5NAPBACK, Jebroer, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Manuals en nog veel meer maken er een feestje van om nooit meer te vergeten!

We mogen nu ook terug feesten zonder mondmaskers en social distancing, maar er is wel een belangrijke voorwaarde: alle bezoekers moeten een geldig Covid Safe Ticket kunnen laten scannen.

Een Covid Safe Ticket is heel makkelijk te verkrijgen via de CovidSafeBE-app. Wanneer je deze app hebt gedownload kan je jouw persoonlijke QR-code activeren wanneer je voldoet aan minstens 1 van de 3 voorwaarden:

  • Je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19.
  • Je bezit een negatief PCR-testcertificaat (opgelet: deze is slechts 48 uur geldig!).
  • Je bezit een herstelcertificaat die aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.

Om het extra hard te vieren dat we weer mogen feesten zijn er dit jaar 4 edities van Sunset Festival! Op 28 augustus starten we met de Party Edition, een dag later feesten we verder tijdens de Classics edition. Voor al wie zin heeft om nog eens hard te gaan is er op 4 september de Hard edition en afsluiten doen ze met de Friends edition op 5 september.

Kan je al niet meer wachten? Bestel dan nu je tickets op sunsetfestival.be!

J. Cole en Future komen naar hiphopfestival WOO HAH!

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:34

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar met een beetje geluk kunnen we deze zomer eindelijk weer maximaal feesten. Festivalorganisaties zijn in ieder geval vast druk bezig met de voorbereidingen en daar doet WOO HAH! natuurlijk vrolijk aan mee. De organisatie van het evenement heeft een deel van de line-up bekendgemaakt en we kunnen je vertellen: die is niet mis.

Eerder werd al duidelijk dat WOO HAH! de handen voor komende editie ineen slaat met de Amerikaanse festivalorganisatie Rolling Loud. Samen komen ze met een line-up waar je u tegen zegt. Zo komen grote artiesten als J. Cole, Future, Dave en Roddy Ricch in het weekend van 1, 2 en 3 juli naar de Beekse Bergen in het Nederlandse plaatsje Hilvarenbeek.

Andere artiesten waarvan bekend is dat ze zullen optreden, zijn Jack Harlow, Polo G, Flo Milli, Bia en Central Cee. De complete line-up wordt later naar buiten gebracht.

(Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash)

Dit is (tot nu toe) de line-up voor Sziget

Karen Luiken-14 januari 2022 om 15:37

De organisatie van Sziget heeft feestliefhebbers nóg meer reden gegeven om uit te kijken naar het festivalseizoen. Gisteren is aangekondigd dat onder meer Kensington op de komende editie zal staan.

Eerder liet de organisatie al weten dat ook Arctic Monkeys, Dua Lipa en Kings of Leon van de partij zijn. Hetzelfde geldt voor onder anderen Stromae, Bastile, Jon Hopkins, Sigrid, Ronnie Flex, Alan Walker, Jungle, Yung Lean en Little Simz.

Voor Kensington wordt het alweer het vierde muzikale bezoekje aan Sziget. “Het is te gek om terug te keren naar één van onze favoriete festivals in de wereld”, aldus de band. “Niets dan geweldige herinneringen, dus we hopen dat we daar een episch vervolg aan kunnen geven. Het is een eer om op de Main Stage te spelen en we kunnen niet wachten tot we weer op het eiland zijn!”

Sziget vindt plaats van 10 tot en met 15 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest. Full Festival Passes (€290) en 3-Day Passes (€195) zijn te te koop via www.szigetfestival.com.

Ontdek meer