Dance D-vision geeft vandaag dikke korting op tickets

Chelsy Vanlerberghe-11 juli 2024 om 10:35

Vandaag, 11 juli, is het de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. En hoewel het ons geen vrije dag oplevert op het werk, kunnen we wel iets vieren: Dance D-Vision 2024 biedt een speciale traktatie aan voor alle festivalgangers!

Ter gelegenheid van deze feestdag lanceert Dance D-Vision een exclusieve kortingsactie. Met de kortingscode FEESTDAG2024 ontvang je maar liefst 15% korting op alle tickets en 10% korting op boozebags. Deze aanbieding is slechts geldig tot vanavond 23:30 uur, dus wees er snel bij!

Dance D-Vision 2024 vindt plaats op 2 en 3 augustus in Zottegem en belooft een onvergetelijk weekend te worden met een indrukwekkende line-up. Van bekende namen zoals Regi en Jaap Resema tot opkomend talent, het festival biedt een diverse mix van muziekgenres verspreid over verschillende podia.

Of je nu houdt van urban, hardstyle, 90's classics, techno of après-ski, op Dance D-Vision vind je gegarandeerd jouw favoriete beats. Dit jaar introduceert Dance D-Vision ook het nieuwe EGMONDO-podium, waar lokaal talent zijn kans krijgt om te schitteren. Een unieke toevoeging die het festival nog meer bijzonder maakt. En de TAGMAG-stage wordt gegarandeerd dé hotspot van het weekend met op de planning artiesten als 5NAPBACK en Michael Amani.

Tickets en info vind je hier!

Studentenfestival Brussel Brost keert terug naar centrum Brussel

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 15:09- Foto:

by Robin De Raedt

Op donderdag 26 september knalt Brussel Brost het nieuwe academiejaar in. Dit jaar keert het gratis festival terug naar het bruisende hart van Brussel. De Congresplaats en Reset vormen het toneel voor 6.000 studenten om de start van het nieuwe jaar te vieren.

Na twee edities in Paleis 12 keert Brussel Brost terug naar het centrum, en dat betekent meer feest en minder gedoe met vervoer. De Congresplaats biedt een groot open air podium met een prachtig uitzicht over de stad, terwijl Reset, een creatieve evenementenlocatie in een oud bankgebouw, de plek is voor allerlei coole socio-culturele partners zoals KVS en Circus Zonder Handen.

De Congresplaats wordt het grootste open air podium, met een panoramisch uitzicht over de Brusselse skyline. Op een steenworp afstand vind je Reset, een oud bankgebouw dat intussen uitgroeide tot een bekende indoor-evenementenlocatie. Daar is 'Brussels Village' te vinden: een vaste waarde van Brussel Brost, de plek voor allerlei coole socio-culturele partners zoals KVS en Circus Zonder Handen.

Op muzikaal vlak krijg je een mix van jong Brussels talent en gevestigde namen. In Reset slaan Stoemp!, de caféconcertenreeks van VI.BE, en Youth L’AB, het jongerenlab van Ancienne Belgique, de handen opnieuw in elkaar om jonge artiesten een podium te geven in het mooi bewaarde auditorium. In de clubruimte van Reset zijn de headliners het Brussels dj-collectief Frontal Soundsystem en rijzende ster EMILIJA, die deze zomer haar elektronische beats al door de boksen van onder andere Tomorrowland, Dour en Pukkelpop joeg.

De nodige portie funk wordt op de Congresplaats voorgeschoteld door Zouzibabe, bekend in de bloeiende Brusselse scene en DTM Funk, die zijn naam alle eer aandoet door de meest groovy beats te presenteren. Het einde van de avond wordt toevertrouwd aan Omdat Het Kan, een zelfverklaarde ‘shtampking’ die als geen ander weet hoe je studenten doet losgaan.

Check www.brusselbrost.be voor de volledige line-up. Je reserveert er ook je gratis ticket.

Amelie Lens en Charlotte De Witte draaien binnenkort B2B in Gent

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 15:44

Noteer alvast: op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2025 gaan Amelie Lens en Charlotte de Witte voor het eerst samen back-to-back in Flanders Expo, Gent. Twee avonden vol keiharde techno. Let's go!

Na wekenlang geheimzinnig doen op socials en subtiele hints tijdens hun sets, is het eindelijk out in the open: deze twee Belgische technogiganten delen voor het eerst ooit samen het podium. Flanders Expo wordt omgetoverd tot een gigantische rave met plek voor 20.000 party animals per avond. Verwacht epische visuals en knallen tot diep in de nacht.

Amelie Lens, bekend van haar labels LENSKE en EXHALE, is niet alleen een dj, maar ook een raver in hart en nieren. Over de collab zegt ze: "Ik sta te popelen om met Charlotte iets unieks neer te zetten. Eén scene, één liefde voor techno!"

Charlotte de Witte, wereldwijd erkend als dé techno queen en vier keer op rij uitgeroepen tot de beste techno DJ volgens DJ Mag, gaat nog een stapje verder: "Het voelt gewoon goed om met Amelie te werken. Dit wordt huge, Belgische techno op z’n best!"

De tickets gaan op 12 september live via livenation.be. Dagtickets kosten je €59,99, maar voor €99,99 heb je een combiticket voor beide avonden. Wil je all-in gaan? Scoor een Clubhouse ticket voor €109,99 of ga voor de VIP-experience met Paddock tickets aan €179,99.

Ontdek meer